Появи се нов проблем,от 4 дни паля парното и капе конденз от кюнците,майстора ми каза че като се загреят стените ще спре,но става точно обратното,на 2-рия етаж е 22-23 градуса а на 1-вия направо 30 но не спира да капе и то започва по едно и също време,вечер между 7 и 8 часа.Става все по зле,кюнците са 2 вертикални,1 крив,2 хоризонтални под наклон и още 1 крив на страни в розетката,като не тече от розетката а само от хоризонталните.До сега капеше по малко,но тази нощ беше напълнило половин кутия от сладолед от 1 кг.Да не говоря как смърди и колко глеч има вътре в котела.Комина е тухлен и преди това е горяла нафтова печка на него без никакъв проблем.Много моля който знае да помага,че иначе за толкова дадени пари да слагам под всяка снадка кутия от сладолед!?!За сега увих снадките с някакво алуминиево фолио от железарията до нас,пише че издържа до 80 градуса пък ще видим,но нали ако сработи ще слезе в котела и или ще го задръсти тая смола ли е какво е не знам,или ще се запали накрая и ще изгорим както спим!!!
PS:Котела работи на 55-65 градуса,системата е затворена,снощи го бях засилил на 70 да видя дали ще прокапе,а то направо протече!