Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
ferrari4456 написа:
Който търси има 2 водоструйки от големите, не малкия модел от 240лв или там някъде, както 3 песакоструйни апарата, много машинки за гравиране, такери и пневматични къртачи, както и един флекс от големите.Всичко това в Лидл София Люлин.На кръговото на трамвай 8.Ако някой чака някой от изброените да отива.
Аз чакам водоструиката, ама 240лв. не е истинската цена. Не е въпроса толко за 40лв. ама защо да ни правят на глупаци.
profesionalist_wood - майстор
Моу скъпо тва менгеме бе :-D http://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg/ ... ail&id=281
За тия пари ще си взема от битака 60 килограмов български
bimbaeco - майстор
Имам Делта-шлайфа на "Парксайд" и съм доволен от самата машинка, но, като шкуря с него, по дървото остават вълнообразни драскотини, които, като оцветя дървото, направо ми бъркат в очите. Подозирам, че шкурката, която продават в комплект с него, е кофти и от нея се отронват зрънца, които плочата на шлайфа търкаля насам-натам и драска дървото. Някой има ли подобни наблюдения? Пробвали ли сте с други шкурки, дали става същото?
monster18 - специалист
Просто смени шкурката със по ситна и работата е готова ;)
bimbaeco - майстор
Не е до едрината на шкурката (прави го с всички еднини в комплекта), просто според мен е кофти и се рони. Другото обяснение би било, че има грешка в дизайна на машинката, а той е доволно прост, за да има проблем с него.
При равни други условия по-простото решение обикновено е вярното.
Chefo77 - майстор
Грешка в дизайна на машинката ще я направи единствената и уникална с такъв дефект от всички електроинструменти :)
Нормално е да се получава така, затова шкурките се редуват от по-едра към по-фина. Може и самата шкурка да е калпава, разбира се, но ме съмнява.
bimbaeco - майстор
Наистина ли мислиш, че не ми е ясно, че шкурките се редуват?
Освен това, от предния ми пост би трябвало да става ясно, че не смятам, че има конструктивен дефект.
Помолих, ако някой има същия проблем, да сподели.
Защо те съмнява, че шкурката е калпава?
Прощавай за резкия тон, но ми се стори, че си избързал да кажеш нещо, преди да си разбрал какво питам.
ferrari4456 - специалист
Прави едни кръгчета нали?
Прави ги защото реално шкурката е едра и описва движенията на машината по точно на вибрациите, който прави машината.Тоест ти трябва нещо което по-малко дращи и оставя следи, тоест по финна шкурка.
Ако нещо не си разбрал питай!
bimbaeco - майстор
Според теб шкурка 240 едра ли е за дърво? Според мен не е. Освен това орбиталният шлайф и с 80 не оставя такива следи. Вече съжалявам, че изобщо писах в тая тема.
bulhomes2 - майстор
Дууу. К'во правиш с тая 240 бе човек. Аз завършвам със 150, а и със 120 ми харесва. А тая деруга да не би да е от нещо под шкурата (видия, ръб, мустак). Имам и вибро и лентови (ръчен и голям) и 2 кръгли и не съм попадал на шкура, която да "откъртва" такива парчета. Тоя е най-близък до виброшлайфа, но той пък ми е най-финия и внимателен към материала. Е, и най-бавен де, ама за фурнировани неща другите са опасни.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: