Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
martin_ganev - специалист
Ето още малко снимки как е изглеждала преди банята и по време на ремонта:

Прикачен файл

20130916_132032.jpg

Прикачен файл

20130909_135136.jpg

Прикачен файл

20130909_135128.jpg

Прикачен файл

20130909_135121.jpg

Прикачен файл

20130909_135115.jpg
и още

Прикачен файл

20130918_113700.jpg

Прикачен файл

20130918_113651.jpg

Прикачен файл

20130916_132039.jpg
i486 - специалист
Колко кв.м. е и на каква височина е тавана сега.
Височината му сега е 2.20м и е около 3.5 квадратни метра
nikolovvd - майстор
Ганев, ако този клапан не капе, когато е включен бойлера, то няма от къде да излезе налягането от разширението на водата при загряването. При повреда на терморегулатора той е елемента, който ще го предпази от взрив.
i486 - специалист
Затваряш студената вода на бойлера, отваряш топлия кран на мивката и налягането излиза оттам => няма капане. Проблема е, ако постоянно държиш бойлера включен... Споменатия начин става ако го включваш само вечер или от време на време.
VLADO66 - майстор
Мен единствено ме притеснява мръсната вода от горния етаж-много чупки и няма ни една скоба за укрепване :?
Ще го пробвам това за спадането на налягането но с предишният бойлер никога съм имал такъв проблем а и той си има такъв клапан.
Относно тръбите на тавана мисля че нишо няма да им стане че нямат скоба защото са залепени и мисля че няма да има проблеми, иначе скоба мога да сложа винаги ако видя проблем.
А като цяло харесва ли ви банята?
Дайте идей за изработка на параван за да скрия котела на парното че тук в Разград ми искат 1150лв за стъклен параван с плъзгаща врата с размери 220/110см.
VLADO66 - майстор
Щурата си беше скрил котела с PVC щора/от тези за дограма/ в банята.
i486 - специалист
martin_ganev написа:
Дайте идей за изработка на параван за да скрия котела на парното че тук в Разград ми искат 1150лв за стъклен параван с плъзгаща врата с размери 220/110см.
Паравана само за скриване ли ще е? Не е ли по-добре алуминиева дограма с някакво стъкло/огледало/pvc по средата? 1150 е цена като за пълноценен параван. Ако е само за прикриване може да си вземеш Inter Ceramic за половината цена. Лошото е, че няма да е с размери по мярка, което сигурно ще ти е проблем. Другия вариант виж някоя софийска фирма специализирана в тая дейност. Имам усещането, че въпросната местна фирма няма да се справи самостоятелно, а просто ще посредничи за същото (изработкв в друга фирма + комисионна за "акъла").

Тема "Предстоящ ремонт на баня-съвет." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: