• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Армагедон - специалист
Модела е ASYG 12 LLC .... Миналата година го взех и работи нормално зимния и летния сезон. От два дни при пускането започва и след това спира да работи. лампите му мигат . Проблема е че фирмата фалира и аз ще се справям сам...... :-D Т. е. ще плащам. Молбата ми е към знаещите момчета тук. да ме насочат към евентуалния проблем.
EDI - майстор
Проследи реда на мигане на диодите - кой диод колко пъти мига и в каква последователност мигат, така ще се диагностицира грешката.Пробвай първо най-лесното - изключи го и го включи в контакта след 15-20 минути.
Армагедон - специалист
с рестарта го пробвах.. Уви.... десният диод премигва с по - голям интензитет от левият... няма да го оправям сам, защото не ми е от квалификацията, искам насока за евентуалния проблем
http://media.snimka.bg/s1/2749/031742365.jpg?r=0
dundurma - специалист
БЕЗ ДА СЪМ СИГУРЕН,но ако е гаранционен не трябва ли и БУЛКЛИМА да поема гаранцията като вносител.
Армагедон - специалист
Не знам... затова питам. Фирмата от която го закупих бе Клима груп - Пловдив. 2010 г взех пак от тях друго Fujisu и съм много доволен
velsi - Почетен майстор
Случва се в началото на отоплителния сезон дефекта "заседнал четирипътен вентил". Той цяло лято не работи, после климатикът се опитва да го превключи, не се получава и... грешка. Провери дали не е това при тебе.
Армагедон - специалист
четирипътен вентил..... много съм бос...... къде да го търся... с псуване ще го оправя ли ?
EDI - майстор
Няма да стане с благословии :lol: , иначе вентила е във външното тяло.Преброй по колко пъти мига всеки диод, но работата е за гаранционен сервиз.
Армагедон - специалист
много интезивно... не могат да се преброят
velsi - Почетен майстор
С псуване едва ли, но с почукване се оправя. С дръжката на чука. Аз имам едно Мицубиши, което всяка есен ми прави този проблем. После се оправя и си работи цяла зима. Както е писал Еди, намира се въвъ вънното тяло и предствлява месингово тяло с електромагнит и излизащи тръби от него. Може и да не е в него проблема, давам ти само насока.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с Fujtsu" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: