Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
шоп - майстор
1500 оборота 0,55 kw си е перфектен мотор за полиране за дребни детайли
monster18 - специалист
Да и аз така смятам че е достатъчна мощността но ще видим все пак става с опити ;)
ZEDYCUS - майстор
А не само с опити и с четене пак става. :-D
marian1 - майстор
Днес точно такава машинка за полиране бяха пуснали в подарялника - за 40 лв - ако не са я гушнали, си помисли кое ще ти е по на сметка - да правиш или направо да си купиш!
monster18 - специалист
А то на готово всеки може аз искам да си я направя сам както съм си направил някой машини така и тази :) просто е уникално чувството да си направиш сам машината и да работиш после с нея :)
Армагедон - специалист
Алуминия се полира най -лесно от всички метали... първоначалния ефект е поразителен... Нооооо много бързо се окислява и си възвръща първоначалната патина...Особенно ако си до морето Същото важи за медта и месинга, но по - бавно
monster18 - специалист
Ето сигурно ще има някакво защитно покритие против окисляване .Някой колега ако знае да каже .То не съм опрял до там още ама да знаем ;)
Армагедон - специалист
няма колега... може да го пръснеш с някой безцветен лак да го запечаташ, ама става много гнусно
monster18 - специалист
Колега ZEDYCUS мислех над предложението ти да сложа патронник и така май ще е най удобно .Ше те послушам за съвета.Утре почивам и сигурно ще отхвърля малко работа по проекта ;)
ferrari4456 - специалист
От тия дисковете където са за шкурки, тия лепящите и отпред си слагаш каквото искаш.В бриколаж има памучна такава шайба ли какво е и се слага отпред.3,20лв Raider 125мм има и вълнена и още там някакви.
ПП monster18 си е променил мнението ,но му отговорих на предишния въпрос...

Тема "Полир машинка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: