• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Lazy_666 - специалист
Крилчатите гайки са сложени да намалят свободното движение на пантите.
Като цяло монитора се люлее, но това е основно заради царгата. Все пак е направена от ПДЧ. Засега изглежда стабилно, но скоро ще тестваме как се държи когато леглото се натовари. :wink:

Прикачен файл

P1010012.JPG Близък изглед на рамената 1.

Прикачен файл

P1010013.JPG Близък изглед на рамената 2.
fox_vt - майстор
Изглежда добре направено =D> Ако има място под подматрачната рамка сложи една разпънка от твоята царга до другата за да намалиш люлеенето.
Lazy_666 - специалист
Люлеенето не е наистина сериозно, дори при най-разпъната стойка, когато монитора отива в другия край на леглото. Ако почне да прекалява, ще мина и ще си поръчам царги от бук. :D Да я видя как ще шава.
KingLin - майстор
Темата е стара ама попаднах на тази снимка оня ден и ми се стори идейна за следващия ентусиаст. Някой мебелист ако може да каже как става с тия рамена...
Прикачен файл:
wallTV (2).gif
wallTV (2).gif (1013.38 KиБ) Видяна 2232 пъти
Chefo77 - майстор
Това по-скоро ми прилича на профил за тента или гаражна врата.
ZMeyGorianin - майстор
Lazy_666 написа:
Люлеенето не е наистина сериозно, дори при най-разпъната стойка, когато монитора отива в другия край на леглото. Ако почне да прекалява, ще мина и ще си поръчам царги от бук. :D Да я видя как ще шава.
:shock: Напълно си оправдаваш ника :lol: Той мързела не мори ама мъчи :cool:
KingLin - майстор
Чефо това трябва да има някакви амортисьори, пружини или и аз не знам какво за да стои така телевизора в крайно положение. Чак аз се запалих за такава джаджа :) Одеве питах чичо Гошо ама само някакви резултати на чешко/полско/унгарски и никакви линкове къде може да се намери такова чудо. Ама общо взето коментарите под снимките бяга от сорта на Shut up and take my money :D
Chefo77 - майстор
Няма къде да има амортисьори - виж, че е са само прави елементи с фиксирана дължина. Най-много да има някакви пружини от вида на тези, които използват в щипките за пари между двете рамена. А и сякаш момчето само движи всичко :?

П.С. - в задния край горе, между стената и по-близкото до нея рамо сякаш се вижда малък стержин :?
hidrazin - майстор
Тази разтегаема стойка от гифа - няма никакво инфо за нея. Остава си само като бъзик. Едва ли ще се намери производител който да гарантира пълна безопасност. :? Аз лично ще имам кофти сън ако заспя под това нещо. :shock:
Прикачен файл:
Ооооо.gif
:partyman:
Lazy_666 - специалист
А, зависи как търсиш. Друг е въпроса, дали струва 800 долара.
http://www.hvtvmounts.com/shop/extended-flipout.html
  • 1
  • 2

Тема "Поставка за монитор." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: