• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 39
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
naskov - майстор
feikot написа:
Ще изчакам тогава до четвъртък петък с поръчката,да посъбера още информация.

От човек,който се занимава с тях,ми каза,че котела е турско производство и,че горелката била еквивалент на 2ро поколение.Което пък си противоречи малко,защото 2ро поколение горелки на ерато нямат модулация,а тази пише,че има. Много държа да получа информация от НЕтърговец.
На етикета на котела пише, че е произведен в Чехия по поръчка на Некотерм(един от дистрибуторите на Ерато). Горелката е Ератовска, но с друго управление.
feikot - специалист
filmatoplo написа:
Колега как е положението :? :) .
Ами изчаках до петък да видя какво ще кажете ти и Лазар,ама никой нищо относно бисолида и утре или вторник ще вземам решението и сглобявам,че щом почнаха мъгли,ще застудее в скоро време.Сега ме мъчи дали е проблем,че котела е в най-високата точка,ама предполагам няма да е проблем...
filmatoplo - майстор
Ами аз ще се забавя малко с монтажа на Бисолида , днес монтирах 4 радиатора , една лира като се наложи да прозвънявам коя тръба къде ходи -предния майстор ги пускал на гьотере :wink: , утре започвам 20 метра тръби мед от където ги е спрял предния майстор до котелното , клиента има да иззида комина в котелното , чак тогава аз да свързвам котела , струва ми се че ще ме забави цялата седмица :?Лазар ако монтира преди мен . :)
feikot - специалист
Какво ще кажеш относно въпроса ми за това че котела се пада най-горе и дали ще е проблем да е отворена система ?
feikot - специалист
filmatoplo написа:
Утре ще действам по котела :) , ще му поставям горелката , ще му разучавам копчетата :wink: .

Да не забравиш да споделиш после мнение и впечатления :)
filmatoplo - майстор
Здравей колега :) -монтира ли котела с горелката , как е положението .
feikot - специалист
Не още,в сряда ще дойде котела,а горелката 5-6 дена след това,че имали над 20 поръчки само за моя район и не смогвали с производството :)
filmatoplo - майстор
Бисолида Савер ц -го запалих , работи супер горелката , по тиха и по чиста е от ИВГ , но Ивг е по мощна и може да си я настройваш както искаш .Като стане всичко ще пишеш :wink: .
feikot - специалист
Разбира се,че ще пиша :) Чакам ги с нетърпение даже
filmatoplo - майстор
Вчера бях в БГ Терм , и гледах твоя котел Ватерланд , горелката я нямаше , не попитах дали я има налична , но консултанта я предлагаше :wink: .
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 39

Тема "Мнение и съвет за котел + горелка (пелети)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: