Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Ето я въпросната машинка:
http://www.lidl.bg/cps/rde/www_lidl_bg/ ... ail&id=280

И се чудя тя ли да бъде или около 130 вата обикновена Аинхелска (оранжевата серия - Бавария) - тип Дремел с около 50тина приставчици и удължително жило, 5 години гаранция (в друга верига) и на промо цена от 40 лева...
BAlexandrov - специалист
stan73 написа:
И се чудя тя ли да бъде или около 130 вата обикновена Аинхелска (оранжевата серия - Бавария) - тип Дремел с около 50тина приставчици и удължително жило, 5 години гаранция (в друга верига) и на промо цена от 40 лева...
Ти пък започна като в рекламен клип :-D Говори директно в коя друга верига и линк по възможност, за да сме си полезни тук :wink:
stan73 - майстор
Явно другата Ви се струва по-интересна...
Мислех, че тази Лидъската е готина с това, че е с по-малко тяло и е по-удобна за работа с една ръка, това почти изключва нуждата от удължително жило (в което пък има загуби) - ох, голяма дилема...
А иначе Аинхелската машинка за 40 лева е в Бриколаж. А Бъджет, която май е същата, но за 50 лева е в Практикер. Пак там има за почти 100 Скил, който работи малко по-добре...
ferrari4456 - специалист
Виждал съм го на живо и не бих го взел.Като по дебела писалка е.Отпред е пластмаса.
stan73 - майстор
Ок, мерси !
Значи вероятно ще си купя Аинхелската машинка (малко по-грубовата е предполагам, но пък е с 5 години гаранция)...
teon - специалист
...и аз преди имах подобна дилема с акумулаторния вариант, накрая се спрях на Айнхела...тук в тая тема има писано малко по въпроса...
viewtopic.php?f=16&t=43792&start=20
stan73 - майстор
Някой все-пак купи ли си лидълското мултишлаифче, да сподели лични впечатления ?
Valkooooo - специалист
Здравейте, аз все пак се навих и го взех. Одеве му направих един бърз тест и според мен резултатите не са отчайващи. Все пак аз го взех главно с цел пробиване на платки. С най- тънката бургия на ниски обороти - 3мм гетинакс - малко идва слаб. С повече обороти - ОК. Все пак сложих и едно от шлайфчетата - смятам че е добре. Пак искам да кажа аз го взех за бормашина за платки - за таз дейност е чудесен. :) :) :)
ferrari4456 - специалист
Нитачката за парите си е кофти, същата я има за 5,69лв във Вилаз.
Обувките не са лоши взех си едни.
stan73 - майстор
Аз си купих от предните им обувки (преди около седмица) - зимните, дишащи са с мембрана, подплата от полар, малко по-високи от боти, стелките са им няколкослойни (включително и имат и отражателен алуминиев слой), пише, че са австрийски. Удобни са ми, харесвам ги. Имам пак от там отпреди година и нещо туристичеки боти, пак за същата цена. Много съм доволен от тях, даже ги ползвах няколко пъти из буша, представиха се много добре. Всъщност досега не съм имал туристически обувки от 200... 300 лева (вероятно няма и да имам), но мисля, че лидълските са много добри - здрави са, удобни, дишащи и имат добро сцепление. Ако някой е имал някакви маркови и скъпи туристически боти и ги е ползвал сериозно, но си е купил и от лидълските, ще се радвам да сподели съпоставка ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: