• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
А какво усилие ти е нужно? Защото в линковете машините са с различни характеристики.
Tzezar - специалист
Да попитам и аз. Дойде му времето да си взема винтоверт, който ще се ползва само като хоби машинка за домашни работи, и сглобяване на мебели от време на време. Гледам в момента има едни СКИЛ в Бриколажа с две батерии на 99,99 лв. и като характеристики не е лош.Някой има ли впечатления от него.За съжаление модела не е упоменат в брошурата, но пък е с 5 г. гаранция.
rolls - специалист
Tzezar написа:
Да попитам и аз. Дойде му времето да си взема винтоверт, който ще се ползва само като хоби машинка за домашни работи, и сглобяване на мебели от време на време. Гледам в момента има едни СКИЛ в Бриколажа с две батерии на 99,99 лв. и като характеристики не е лош.Някой има ли впечатления от него.За съжаление модела не е упоменат в брошурата, но пък е с 5 г. гаранция.
Не този СКИЛ, а този СКИЛ - http://electron.bg/skil-6222-energy-p-41521.html :wink:
Tzezar - специалист
Искам да е с акумулатор, но май отзивите за Скил не са добри. Поне Velsi на едно място казва "Акумулаторен Скил в никакъв случай".
rolls - специалист
Tzezar написа:
Искам да е с акумулатор, но май отзивите за Скил не са добри. Поне Velsi на едно място казва "Акумулаторен Скил в никакъв случай".
Защо ти е с акумулатор за домашна употреба? Батериите се прееб@ват от стоене. Велси е напълно прав в твърдението си по-горе.
Плюс това тая машина е с 6 метра кабел. Даже и на стълба да се качиш ще ти е достатъчен.
Не съм сигурен кой го поддържа в наличност в Шумен това. Варианти:
1. Чернев до Технополис (Формулата)
2. Милла
3. Стройкомплект.
4. Топкер.
fox_vt - майстор
Батериите се преебават ако са никелкадмиеви вземи си литиева машинка и не я мисли.Тя е точно идеална за домашна употреба с много рядко ползване.Не съм гледал за кой Скил говориш но ако не е с литиева батерия не си хаби парите.
bisermonov - специалист
Аз имах винтоверт с NiCd батерии на Sparky едната батерия кара около две години другата изкара близо четири г. и фалираха. Нека някой да пише неговия винтоверт какви батерии и колко години карат например Li-ion как са?
fox_vt - майстор
Моя е от лидълските 10,8 в ,имам го от година и половина откъм батерия не е мръднал ползва се рядко.
mitko64 - майстор
На моя 18V лидълец най после му се отвори работа. Последната седмица поне по три заряда на ден. Засега се държи чудесно и се замислям даже за втора батерия. Само къде не са предвидили място в куфара.
ZEDYCUS - майстор
bisermonov
Аз имах винтоверт с NiCd батерии на Sparky едната батерия кара около две години другата изкара близо четири г. и фалираха. Нека някой да пише неговия винтоверт какви батерии и колко години карат например Li-ion как са?
Купих комплект Макита ЛХТ202 с 18 волта Ли-Йон батерии 2008 година август месец по Амейзон(за 480лв-долара беше 1,3лв- в БГ едната машина беше 1300lлв :shock: ), седяха две години в килера на роднина там -докато дойде до БГ. Октомври 2010 не издържах да го чакам и ми ги пратиха с фирма за доставки за 420лв с митото :lol: и досега работят с непостоянно натоварване без проблеми. :-D Две години седене и 3 години работа общо 5. :partyman:
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: