Напишете въпрос свързан със санирането.
Lans Link - специалист
Здравейте можещите и най-вече знаещите,
Мисля да си изграждам терасата с Ytong ,но в момента все още температурите през ноща са под нулата и се сещам,че има една добавка,която се слага към разтвора против замръзване.
Въпросът ми е знае ли някой откъде мога да си намеря такава.
Преди десетина дена забелязах,че в съседния блок си изграждаха терасата - в най-големия студ.Не съм ги питал,но предполагам,че не са слагали нищо.Така налято като изсъхне няма ли да започне да се рони.
Благодаря предварително.А на тези ,които ще ме посъветват да изчакам да се вдигнат нощните температури ще кажа - не мога да чакам по финансови причини.
Тани - модератор
Има доста. Преди 2 дни ползвах на Деко и останах доволен. Освен всичко друго , цимента стяга много по- бързо от нормалното. Ще снимам тубичката - беше около 5 лева за 1,2кг.
zliabili - специалист
знам че и Sika имат мн продукти за строителството и точно такива добавки склада им е на Ботевградско шосе,но за магазин мога да попитам и ако те интересува ще ти пиша :wink:
Lans Link - специалист
Сърдечно благодаря - Тани и zliabili за изключително бързите и точни отговори.Записах си номерата им/на двете фирми/ и още в понеделник ще им звънна.
Хайде със здраве - Lans

Тема "Добавка към цимент против мръзнене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: