• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
bisermonov - специалист
1 на 0 за Li-ion
fox_vt - майстор
bisermonov написа:
1 на 0 за Li-ion
То това е предрешено новата технология бие с много старата.Като засега единствено фактора цена е по голям при новата.Някой ден като навлязат Li-Po батериите ще е още по ударно :wink:
Tzezar - специалист
Благодаря на всички.Сега в момента гледам предлагат 10,8 в.Ейнхел с Li - Ion батерии, но май ще чакам Parkside от Lidl.
rolls - специалист
Еми отивай в Лидл на пазара. Имат.
Tzezar - специалист
Ще проверя,но все си мисля да почакам за 18 волтовия
Tzezar - специалист
Та така де отидох и не издържах. Взех го. Утре ще го пробвам.
fox_vt - майстор
Ти си малко като мене уж отивам само да разгледам пък се връщам със машинката :-D
Tzezar - специалист
Бе просто не се стърпях.....
bisermonov - специалист
Аз пък взех че си поправих старата винтоврътка, http://sparky.eu/bg/powertools/drywall- ... r-64e.html на Sparky срещу 28 лв. ми смениха съединителчето и го изпробвах за една седмица ми зави 7000 винта 4х4,5 и :-D още е здрав :-D
muhtarov - специалист
rolls написа:
Tzezar написа:
Искам да е с акумулатор, но май отзивите за Скил не са добри. Поне Velsi на едно място казва "Акумулаторен Скил в никакъв случай".
Защо ти е с акумулатор за домашна употреба? Батериите се прееб@ват от стоене. Велси е напълно прав в твърдението си по-горе.
Плюс това тая машина е с 6 метра кабел. Даже и на стълба да се качиш ще ти е достатъчен.
Аз съм голям фен на качествените машини. Дори и картина да окачиш в къщи като нямаш добър крепеж и инструмент може да се мъчиш повече от колкото трябва.
За марката съм без компромиси ХИЛТИ.

Но е прав колегата, за домашните потребности няма смисъл от машина на батерии. навсякъде имаш контакти, трябва ти малък удължител. Батерията като не ползва се разрежда и след 5 години вече не държи.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: