Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
sirko - специалист
Ще си взимам GPS-Томтом навигация за колата, искам да питам къде в БГ могат да ми инсталират карта на източна европа по точно ми трябва за Сърбия, Черна гора, Унгария и БГ разбира се, GPS-а ще го купя от Англия но тук ги продават с инсталирани карти но тези държави ги няма. Имам и лаптоп с GPS приемник и карти за цяла европа ама не е удобно да се мъкне лаптопа постоянно, или другия вариянт е да си взема GPS от БГ ама незнам с какви карти ще го купя. Дайте някакво предложение искам да го ползвам в Англия и БГ и пътя между Англия и БГ да е в ценови диапазон до 900лв.
Благодаря
spanian - напреднал
Виж това ,не знам дали ще ти помогне ,но това намерих :?
biggie - напреднал
А да не отварям нова тема.. Някой знае ли от каде могат да се изтеглят карти на градове в България и обща карта..Модела на GPS-a ми е Garmin 200.. Благодаря предварително.
sirko - специалист
biggie Аз от торент сайтовете си намерих не само карти на европа а и POI и speed cameras и други разни щуротии за Томтом-а, хвърли един поглед по торентите сугурен съм че ще намериш нещо
...Аз картата за източна европа и БГ естественно ще я пробвам лятото като си идвам дано да е ОК
biggie - напреднал
Мерси за инфото... :laola:
pasat - специалист
Гледах из интернет има джи пи ес приемник за лап-топи. Не ми е много необходим, но понякога си мисля, че ако имам джи пи ес ще ми е много по-удобно. Имам и нокиа N73, но не мисля, че с неговият екран ще ми е удобно да се взирам в малкият екран и да си гледам пътя. Знаете ли дали тези джи пи ес устройства са надеждни. Дайте съвет дали ще ми върши работа.
С 2 леви - специалист
Вършат работа - с нокия 6600 го ползвам
http://lh5.ggpht.com/_n0N2lLaVLLU/SEQ23 ... 020051.JPG

Приемника ми е Holux M-1000
velsi - Почетен майстор
И аз имам. Вършат работа, дори са по-добри от вградените, защото са по-чувствителни и с повече канали (хващат повече спътници). Не съм съгласен обаче, че с лаптоп в колата ще ти е по-удобно. Къде ще го сложиш? Екрана на телефона е малък, но е напълно достатъчно.
pasat - специалист
Карта за по-големите градове в България предполагам има бол, а за по-малките?. Да кажем примерно за европейската част на Турция или северна Гърция как се намира, лесно или картата няма значение? Питам 'щот не знам..
С 2 леви - специалист
Зависи какъв софтуер ползваш за навигация. На снимката горе съм заредил военна топографска карта. Става и снимка от гугъл ърт или друго, но това с този софтуер - с друг ще е различно.

Тема "Въпрос за GPS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: