Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
За мен е логично, примерно ако сравним две спарки машини с еднаква мощност BUR2 160E и BPR 241E,разликата в цената е значителна.
geniya - специалист
Не се лъжи с тези BOSCH-ове, взимай друго, препоръчвам Makita.Дай малко повече пари, но ще те изкара цял живот. :idea:
Е с това работя:
http://tomika.bg/index.php/detail/view/33
monster18 - специалист
И според мен макита са по добри аз ще го вземам на изплащане сигурно ще видим нека наближи ;) благодаря ви за мненията долу горе ми се изясни картинката ;)
VLADO66 - майстор
Тези дръжки са неудобни за тесни места.А и Скил правят някои хубави малки инструментчета,ама за големите са скръб.
ferrari4456 - специалист
Аз имам този:
http://www.bosch-do-it.com/bg/bg/домашн ... 199892.jsp
Линка не излиза, защото има и написано на български в него и не го разпознава, като линк ,но говоря за Bosch pbh-2500 re.
Имам го от 8 години със стария дизайн извлачил е една баня от строежа до завършването и още много неща.За цялото време само едни четки смених преди няколко години.
От година, само че го замених със син бош и така си седи, че не ми стигаше удара и че трябваше да го чакаш да изтива след 15 минути работа.Принципно за домашен майстор според мен си е перфектен избор.
monster18 - специалист
Да и братовчед ми каза така че е добро за домашно ползване.Ще видим може и някоя промоция да излезе по коледа ;)
kolev_k - специалист
Einhell bh-g 1000.Железен е.120 лв.преди няколко години го взех,идеален е за дома и дори професионална употреба.
Chefo77 - майстор
monster18 написа:
Да и братовчед ми каза така че е добро за домашно ползване.Ще видим може и някоя промоция да излезе по коледа ;)
Ако ще вземаш Скил, по-добре си вземи Бъдгет... Поне парите ще са по-малко.
PCL82 - майстор
Имах удоволствието да пробвам един син бош моделът се казваше 26-2 или подобно беше изписването. Машината е със сменяем SDS и обикновен патронник. Има въртене, въртене с удар и само удар. Но нямаше реверс. Със бетона и 26мм боргия 40см дълга се справяше чудесно, но като заклини в дълбокото без реверс трябва ръчно вадене с тръбен ключ. В София видях, че е 500лв, но по нета може да се намери и по-евтино. Върви с куфар, два патронника, дръжка, ограничител на пробиването и дебела книжка на много езици.

Тема "Помощ при избор на перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: