• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Tzezar - специалист
А кажете сега как не го е срам http://prodavalnik.com/rabotna-kuka-za-kolan-i29561809
То свободен пазар ама колко да е свободен...............
thinkpad - майстор
Ми то в USA куката струва 15лв, а на сайта пише че поради високите цени на пращането извън САЩ се изискват покупки на цена поне 100$. Всъщност доставката от USA може да си струва и 50$. Ей го официалният им сайт ЦЪК Отиваш на Store.
8180 - майстор
Е за това няма Продавалник във Форума - кой се олял, колко и започва една.
Какво очаквате от тази тема ТУК?
Tzezar - специалист
Не съм запознат защо тук няма Продавалник. Нищо лично към продавач там. Просто тази цена ми направи впечатление и според мен е нереална, но той пазарът ще прецени по-правилно.Ако модератора прецени, че темата е излишна моля да я заключи.
rolls - специалист
Tzezar написа:
Не съм запознат защо тук няма Продавалник. Нищо лично към продавач там. Просто тази цена ми направи впечатление и според мен е нереална, но той пазарът ще прецени по-правилно.Ако модератора прецени, че темата е излишна моля да я заключи.
Ето защо:
8180 написа:
Е за това няма Продавалник във Форума - кой се олял, колко и започва една.
Какво очаквате от тази тема ТУК?
Tzezar - специалист
thinkpad написа:
Ми то в USA куката струва 15лв, а на сайта пише че поради високите цени на пращането извън САЩ се изискват покупки на цена поне 100$. Всъщност доставката от USA може да си струва и 50$. Ей го официалният им сайт ЦЪК Отиваш на Store.
Явно добронамереността ми не се приема, но както и да е. Какво очаквам ли ами ето това да си помогнем взаимно.Както е на един колега тук подписа - "Тук си ми е много добре, на един да помогна все е от полза". А ако реши някой да си я взема да има опция.
Моля темата да се заключи.
thinkpad - майстор
Tzezar написа:
Явно добронамереността ми не се приема, но както и да е. Какво очаквам ли ами ето това да си помогнем взаимно.
Абе не одобрявам цените и за една кука ми се вижда абсурдно, но предвид солената доставка от USA, ако това е оригинално... Същата кука тука ще си я направя за 3лв и не виждам защо ще купувам от някакъв пишман търговец. Продавалника го избягвам като сайт, често цените са абсурдни, а описанията - неграмотни до степен да не вдъхват никакво доверие.
Tzezar - специалист
Тя че може да се направи - може.Съвсем в стила на форума е. Е ако някой реши да си я поръча ти подсказа от къде. Аз пък ще кажа, за тези които не знаят , че ако имате познат в САЩ може спокойно да ви я изпрати като подарък и няма мита и такси. Ето затова отворих и темата.
marian1 - майстор
Какви 3 лв - една тръбичка от мед - за АГУ има си и кожух и лесно се моделира - и си готов!
thinkpad - майстор
marian1 написа:
Какви 3 лв - една тръбичка от мед - за АГУ има си и кожух и лесно се моделира - и си готов!
Ми аз нямам тръбички, последните медни тръбички ги използвах вече за колата. Може и да имам, ама не ги знам къде са. Е, онова хамериканското за 20лв е по-лъскаво. Ама да ти кажа в БГ обстановката функционалността и цената са по-важни от красотата. Майсторите не ходят на конкурс за красота.
  • 1
  • 2

Тема "Някои хора се оливат в Продавалник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: