• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 386
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Като във всеки сервиз, приемат машинката и ти издават документ. Като диагностицират ти се обаждат да ти кажат какво ако ще се плаща. Ако е гаранция ти я оправят и ти се обаждат да си я вземеш.
dragozow написа:
Като във всеки сервиз, приемат машинката и ти издават документ. Като диагностицират ти се обаждат да ти кажат какво ако ще се плаща. Ако е гаранция ти я оправят и ти се обаждат да си я вземеш.
Имах в предвид че ще я купя от Бургас а аз съм от Видин,та ако се повреди ще трябва да им я пращам?
dragozow - майстор
Има и във Видин дистрибутор, що не го питаш за същата машина при същите условия?
http://wikimapia.org/25167418/bg/%D0%9C ... 0%BD%D0%B0
http://www.goldenpages.bg/bg/b/F569CAC0 ... 145E9525E4
Аз го познавам човека, разбран ми се вижда. За сервиза също може да го питаш дали ще поеме ако купиш от друго място.
Колеги взех резачкатa,Partner P340S рязах с нея,и мога да кажа че страхотната!Ако някой е решил да си я кипи и все още се двоуми,да отива веднага няма да сгреши!
iivanov - майстор
Удоволствие е да се работи с вас, г-н Драгозов.В познатите ми магазини въобще нямаше да се занимават с такива дреболии, като зимния кит.Ако Хускварна си опразват складовете и от други защитни работи, свиркайте. :partyman:

Прикачен файл

IMG_20131109_145219.jpg
dragozow - майстор
Я само кажи гумената шайба от зимния комплект тази ли е която ти трябваше, че имах някакви съмнения? Husqvarna си сменяват кодовете когато си искат. Иначе каската я стисках един месец и си бях записал всичко, нищо че е дреболия. Малко те забавих, ама предупредих че са доста мудни с доставките и нямат нищо на склад.

Ако Хускварна си опразват складовете
В момента разчистват моторни косачки Gardena, на дребно може да се вземе поне с 15-20% от нормалната цена. От другата година няма да ги предлагат и ще заложат повече на McCulloch, защото гамата е обновена и са на по-добри цени. В момента има Husqvarna 365 с намалена цена от 1044 на 959 и подарък шина, верига и масло, ако сметнем и подаръците стават близо 200 лв надолу. Тази машина обаче не е за вкъщи, а за гората. Излизат и разни други неща, но обикновено е лятна стока през зимата или обратно и свършва бързо ако е атрактивно. Въобще не стига до клиенти на дребно.
Sof - специалист
Какви пари е тази защитна каска ?

Има ли вариант и с защитен плексиглас, щото през тази мрежа всички пръски и по ситни мокри парченца при косене ще се набиват по очите на косача.
dragozow - майстор
Тази е дърварска каска, за косене не ти трябва каска, а само предпазни очила или визьор.
iivanov - майстор
dragozow написа:
...визьор.
...с антифони.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 386

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията: