• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Emooo - напреднал
Вибрациите се получават поради това, че стената изпада в резонанс с трептенията на климатика. В офиса ни в който има 7 климатика никъде не бръмчи, защото стените са доста масивни и собствените трептения на стената са различни от тези на климатика. Тоест дали ще ти бръмчи климатика зависи най-вече от стената на която го монтираш. Гумените тампони предотвратяват изпадането на стената в резонанс. Обръщам се към всички да не приемат съвети от некомпетентни хора във форума и майстори които казват, че тампоните не са нужни, защото виждаш ли при други хора и без тампони било добре.
dundurma - специалист
не смятах да съм рязък,но.........виж сега пич,щом ти казвам нещо е вярно.достатъчно марки съм сменил и хвърлил кинти за клими,като последните са поставяни от едни от най-добрите(признати във сетком) хора.това,че си хвърлил 1400 лв. за една 9-ка ПАНАСОНИК,означава само,че не разбираш от климатици и не си цениш парите.............айде ползвай го със здраве и понякога се вслушвай в ПАТИЛО.
Emooo - напреднал
Моля те ми замърсявай темата с излишни коментари. Когато попитах за тампони ти отговори, че са излишни но въпреки това те решиха проблема. Очевидно това което каза беше тотално грешно от тук нататък каквото и да кажеш е само шум в темата.
  • 1
  • 2

Тема "Тампони климатик - кой вид да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: