• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
shadowman - майстор
Гледам, че едно от основните и приложения е за Декорация и украса, тъй че чупили се има за какво да се използва. Аз лично син бош трудно ще се навия да купя пък зелен даже няма и да мисля.
evil - специалист
Имам и други машинки на бош и съм доволен но както и един друг колега спомена тази машина не е пригодна за ремонт поради толкова много електроника иначе ще върши работа и в периода на гаранция ще съм спокоен но после направо ще ме е страх да е включа :lol: .Май на края ще взема да потърся някакъв сериозен мотор на Райдера и..... :)
staffolino - напреднал
Стара е темата,но в случай,че мога да си изкажа мнението като нов потребител не мисля,че пречи нещо.Относно колонната бормашина на BOSCH мога да кажа че в момента е един от най добрите варианти на пазара като качество на работа удобство и мощност.Машината може да се ползва и полу професионално без никакви грижи ,а електрониката е най малката грижа по нея.Първо е с един прост модул ремонтно пригоден който най малко трябва да ви притеснява.Ползвам,я от две години и съм ,я разглеждал обстойно като цяло.Относто зелената серия на БОШ и аз не съм с добро мнение за тях,но в случая просто са се справили.
profesionalist_wood - майстор
Ако някой беше направил снимки на колонната бормашина Бош във вътрешността тогава темата щеше да има смисъл,защото така или иначе ще си приказваме и ще гадаем за качеството им по слухове и писания :)
unisex - специалист
Малко извън темата ама не мога да се стърпя.С тия цици дето се друсат на аватара на колегата един пост не можах да прочета :-D :-D :-D
  • 1
  • 2

Тема "Настолна бормашина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: