Ел. инструментите. Консумативи.
booooo55 - специалист
Някой работил ли е с тази марка инструменти?Водят ги Турски,но цената предполага да са с добро качество.Някой който ги е ползвал интензивно,моля да сподели своите наблюдения.Става въпрос за ръчни инструменти.
rolls - специалист
booooo55 написа:
Някой работил ли е с тази марка инструменти?Водят ги Турски,но цената предполага да са с добро качество.Някой който ги е ползвал интензивно,моля да сподели своите наблюдения.Става въпрос за ръчни инструменти.
Не само ги водят, ами са си турски. Качество - малко под средното, цена - неоправдано висока. Лично аз съм чупил при нормална експлоатация 1 секачки 1000V-ови за година и половина, а отвертката - на първата клема.
Това ми беше опита с тази "марка" отпреди 5 години. Сега може и да са повишили качеството, нямам идея. Таза "марка" съм я изключил.
След това преминах на други ... доста по-истински, където цената наистина е оправдана.
VLADO66 - майстор
Ползвал съм клещи,нож за ГК и ножчета-за парите си са добри.
profesionalist_wood - майстор
Боклук, звездата на отвертката се размаза при първото завинтване в дърво....
booooo55 - специалист
Ok. Мерси за отговорите.Спестихтеми малко ядове.
vk - специалист
И моето впечатление е че са малко скъпички, иначе лъскави са ги докарали (визирам камъните).
reingar-x - специалист
Аз имам глухи ключове по-усилени се водят,не съм чупил от тях но не ги и ползвам усилено,купих ги са 80лв комплекта от 6 до22мм.Иначе и аз съм на мнение,че са с високи цени.

Тема "CETA FORM - мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: