• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Tsilkov - майстор
Втория парцел според мен е по-добър. Ти на първия ако си съгласен да си така "гъз до гъз" по добре си купи голям апартамент и не си троши парите за глупости.
Кви са тия цени при вас бре - 100к за къща гредоред :rolleyes:
alex_no1 - напреднал
То ако цените бяха нормални нямаше да тръгна по трънливия път на строителството. 100к е санитарния минимум за къща. Не мога да сложа линк с резултатите от търсенето, но мога да дам пример със средните стойности от търсене на къща в градската част
Средна цена на имотите: 61254 euro
Средна цена на кв.м: 435 euro

Парадоксалното в ситуацията ми е, че и апартаменти читави няма :finga:
VLADO66 - майстор
И аз се чудя на парите-за 100 000 глей кво къще има по вашия край http://imoti.net/kashta-vraca-oblast-s- ... 14679.html
Tsilkov - майстор
alex_no1 написа:
Средна цена на кв.м: 435 euro
То на цената на добро та и елко луксозно ново строителство бре :lol: :rolleyes:
dolli - специалист
alex_no1, не знам откъде си по принцип, но ми се стува че твоята брокерка те работи. Повтарям ти - тук реално имоти не се продават на такива цени. Особено пък на село! Особено пък на село в Северозападнала България! Което, разбира се не им пречи да пробват - ако мине номера и се намери някой да им ги брои тия пари. 17 хил. да 300 кв. в Медковец?????!!!! На моето село, през няколко къщи от нас, се продава къща 80 кв.м., в доста добро състояние, печена тухла, бетонени основи, мазе + двор 1,300 дек. с кладенец, за 4 /четири/ бона. Директно от собственик. Обаче няма кой да купува. Защото тук няма поминък, няма работа, а ако се намери такава тя е за смешна заплата, няма ифраструктура, циганите са много и т.н. Затова и хората бягат от този край, селата, а вече и малките градове тук обезлюдяват.
Според мен зарежи брокерката и си търси сделка директно със собственик.
bulhomes2 - майстор
alex_no1 написа:
За съжаление нямам кой знае какъв избор. Другото местенце е това: https://maps.google.com/?ll=43.189772,2 ... ,4.27&z=19
Еееее, това е па баш при мангалите. Между това и Згориград бих избрал второто. И наш'та вила е точно срещу 4 цигански къщи, но са културни, работят, чисти са и т.н. Но все пак Згориград е къде къде по-....
ArturDent - Почти Безобиден
Според мен искаш да си в Града.
Просто одари един пергел на картата и се замисли дали няма някъде да ти е по-комфортно.
Или пък вземи едно такси от пъпа на града и да те закара докъдето може за да речем 10 лв. Тогава определяй границите.
nikolovvd - майстор
Най-добре около Бели извор. Там поне чистят пътя през Зимата заради цементовозите и после излизаш на Е79, който също се поддържа. А като гледам тия квартални улички, на които са избраните от теб имоти, с голяма степен на вероятност може да се твърди, че не са виждали снегорин от татово време. Аз живея в т.нар. идеален център и за 12 години само през една Зима съм видял да минава снегорин по улицата.
bulhomes2 - майстор
Eeee, първия си е в центъра.
alex_no1 - напреднал
Не се хващайте за втория парцел. Той е отхвърлен като вариант. Просто исках да го покажа като стана дума за тихи места и т.н. Има и други - например един около 300-400 кв.м., но върху него има два гаража на друг собственик, който иска 18 000 лв за тях. Абе комедията е пълна...
Ще продължавам да търся
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Решил съм да строя къща. Имам нужда от помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: