Има, аз се включвам.Поръчай му, вземам половинката.Драснах ти на лични два реда.

ПП Ха, Еди ме изпревари, докато пишех!
ППП Като гледам часа, и къде ми отиде мнението, явно не е било докато пиша, а просто е било на следващата страница
 Все пак въпросите относно размерите на плочата си остават актуални. Не че не мога в последствие да разширя отвора в плота и да направя по-големи плочи, но да не стане два пъти работа!
 Все пак въпросите относно размерите на плочата си остават актуални. Не че не мога в последствие да разширя отвора в плота и да направя по-големи плочи, но да не стане два пъти работа!

Сега ще пробвам с плоча от MDF, а на по-късен етап ще преценя дали ми трябва алуминиева плоча. Всъщност какви са ѝ основните предимства? Как смятате да го обработите този алуминий? Какви фрезери за алуминий ползвате?
  Сега ще пробвам с плоча от MDF, а на по-късен етап ще преценя дали ми трябва алуминиева плоча. Всъщност какви са ѝ основните предимства? Как смятате да го обработите този алуминий? Какви фрезери за алуминий ползвате?

Та в тая връзка ако вземем  алуминия с Еди ще го режа с правия фрезер на тренд.
  Та в тая връзка ако вземем  алуминия с Еди ще го режа с правия фрезер на тренд.