Цената е много яка, парчето 40 х 50 см ще излезе 15лв, с доставката максимум 20лв.  

:    пускам тука едни снимки от съботни заигравки на вилата. Чешмата и лепенето  на основния камък не е мое дело за съжаление, наехме местна фирма. Аз довърших само плота за мивката и една дупка до чучура, че ги бяха оставили така, а ме дразнеха. Взех 4 плочи гранит от Баумакс за 4,50лв бр.  За стабилност добавих отдолу и дървена рамка. Гранита го оставих да стърчи 1,5см извън рамката и нарязах канал за спиране на капката на 5мм от ръба отдолу на плочката с ъглошлайфа.
 :    пускам тука едни снимки от съботни заигравки на вилата. Чешмата и лепенето  на основния камък не е мое дело за съжаление, наехме местна фирма. Аз довърших само плота за мивката и една дупка до чучура, че ги бяха оставили така, а ме дразнеха. Взех 4 плочи гранит от Баумакс за 4,50лв бр.  За стабилност добавих отдолу и дървена рамка. Гранита го оставих да стърчи 1,5см извън рамката и нарязах канал за спиране на капката на 5мм от ръба отдолу на плочката с ъглошлайфа. Чаках да сменят електромера, добре че ме предупредиха хората от които взимам мляко, иначе на Коледа или Нова година щяха да ме 'изненадът' със срязан кабел-ЕВН си е е....мамата, цяло лято дремеха сега се сетиха.
  Чаках да сменят електромера, добре че ме предупредиха хората от които взимам мляко, иначе на Коледа или Нова година щяха да ме 'изненадът' със срязан кабел-ЕВН си е е....мамата, цяло лято дремеха сега се сетиха.  
   това е снимката от продавалника, понеже пристигна преди 5 минути, пък съм на работа и няма как да го снимам аз.
 това е снимката от продавалника, понеже пристигна преди 5 минути, пък съм на работа и няма как да го снимам аз.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: