Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
boys_san - напреднал
Здравейте,яви ми се сериозен проблем,стандартно панелно жилище,двустаен,банята граничи с кухня.от 3 дена в банята се появи малък теч(само капки,но с добра интензивност) и в кухнята също.Убеден съм че това е от фуга между панелите,но много трудно ще разбера откъде е .Аз съм на 2ри етаж,на тези от 3тия също е текло вчера,на 4тия капе от 4 години по малко и нагоре вече не ходих,тези дни ще ходя.Всички съседи са адски особени,асоциални типове,ужас.прилагам снимка на петната в кухнята,която граничи с банята:
http://prikachi.com/images/4/6714004w.jpg
Чудя се дали да не изсуша двете петна със сешоар,след което да видя откъде започва да сълзи и там да поразкъртя,да мина с такъв полиуретанов уплътнител или водно стъкло (то ако не се лъжа е тубичка,не много скъпа мисля),не съм мазал с това стъкло надявам се не е някаква сериозна работа,би трябвало да ми обяснят и в магазина.Въпросса ми е според вас дали това стъкло или уплътнителя дали ще спрат това мокрене ,то водата някъде събира джоб и може да си изтича от всякъде а ресурси за викане на хора с диагностика нямам,то съседите и желание нямат,нищо че им тече,малоумна работа.дайте моля ви някакъв съвет ,Благодаря ви предварително
DundyTheCroc - майстор
Предполагам баня и тоалетна са една до друга, с обща задна стена с кухнята. Стените там, поне при мен, не са панел, а газобетон с арматура. По-важното е, че в триъгълника тоалетна-баня-кухня са всички тръби за вода и канализация. Имате теч при някой от комшиите над вас и не се ли отстрани спасение няма, с каквото и да се маже водата си тече надолу и намира къде да избие.

Тема "Водно стъкло,полиуретанов уплътнител или какво помага за теч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: