Мечтата на всяка домакиня
JAMESON - напреднал
Здравейте!Преглеждам редовно ФОРУМА,но много рядко се включвам,защото мразя да "кълва"по клавишите. :lol: А пък и не съм много компетентен,за да давам мнения. :-D Та сега по темата.Моля Ви за идеи,как да разположим мебелите в кухненския бокс.От вчера се опитвам да пусна темата,но все проблем със снимките.Затова сега ще се опитам да ги пусна в отделно мнение,щото това го пиша за пети път :-D
JAMESON - напреднал
Абе м................! :fluch: :x К'ва е тая "обща грешка",дето ми излиза от снощи,като се опитам да кача снимка? :afraid: Знам си аз,че писането не е за мен!И все пак,помагайте плиииз!Незнам каде греша със снимките.
JAMESON - напреднал
Успях!С указанията на колегата ми.Проблема бил във формата.И пикселите си дойдоха на мястото.А сегааааааа СКИЦАТА!!!

Прикачен файл

Image.jpg
Image.jpg (59.42 KиБ) Видяна 5193 пъти
JAMESON - напреднал
Качвам и една скица,правена с Пейнт,щото сканираната много се разпъна и не се вижда добре.

Прикачен файл

СКИЦА КУХНЯ.JPG
СКИЦА КУХНЯ.JPG (30.14 KиБ) Видяна 5190 пъти
JAMESON - напреднал
А ето и за къде става въпрос.

Прикачен файл

DSCN1972.JPG
DSCN1972.JPG (100.72 KиБ) Видяна 5187 пъти
prascho - майстор
Симпатично къще, честито :wink:
Тани - модератор
Ето и две по-пресни снимки . По време на снимките валеше и духаше вятър та ми се мокреше обектива , но се вижда горе долу! :-D

Прикачен файл

P1040257-1.jpg
P1040257-1.jpg (132.62 KиБ) Видяна 5127 пъти

Прикачен файл

P1040258-1.jpg
P1040258-1.jpg (129.55 KиБ) Видяна 5127 пъти
idy
a be pi4 mnogo gotina ka6ta, po kasno 6te ti dam idea za kuhn9ta i za parnoto i elektroto

Тема "Идея за кухня(разположение)?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: