Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Както каза колегата на BENNING е перфектен.
Само да не прозвучи като реклама, но в e-atara.com го продават само ако питаш, защото още имат от стария модел и трябва да ги продадат.
Ето какво ми изпратиха за БЕНИНГ-а.(виж прикачения файл).
За мен този уред е уникален. Единствено продават само през интернет. Около 200 лв. е.

Прикачен файл

GrafikDuspolEinstiegseite_d.jpg
kam34 - специалист
:? Новите им модели наистина са перфектни, подобрени характеристики нови функции.

http://fr.benning.de/fr/corporate/produ ... facts.html
hidrazin - майстор
gorskia написа:
Само да не прозвучи като реклама, но в e-atara.com го продават само ако питаш, защото още имат от стария модел и трябва да ги продадат.
За мен този уред е уникален. Единствено продават само през интернет. Около 200 лв. е.
В Атара-та си го продават и без да питаш. Ама това за продажбата само през Интернет е кофти. Никога не бих купил от тях нещо. После върви си търси гаранциите от някаква фирма адрес апартамент в Красна Поляна. :lol: По-скоро бих купил от някой китайски сайт. Освен това не са и официални представители за БГ на Benning. Не са и единствените дето го предлагат. Защо да не си го купя оттук например?
http://www.contragent.com/?cid=9&cat=30&pid=74
:partyman:
hidrazin написа:
gorskia написа:
В Атара-та си го продават и без да питаш. Ама това за продажбата само през Интернет е кофти. Никога не бих купил от тях нещо. После върви си търси гаранциите от някаква фирма адрес апартамент в Красна Поляна. :lol: По-скоро бих купил от някой китайски сайт. Освен това не са и официални представители за БГ на Benning. Не са и единствените дето го предлагат. Защо да не си го купя оттук например?
http://www.contragent.com/?cid=9&cat=30&pid=74
Е да ама адрес има. Има и ЕИК - можеш да направиш справка в brra.bg, докато има сайтове в който и това го няма. Аз също не пазарувам от някои сайтове, но понеже съм пазарувал от тях, затова писах. Но какво лошо има в това,че регистрацията е в някакъв апартамент. Човека си цъка от вкъщи и си изкарва пари без да плаща наеми за магазини (Мисля, че някой продукти така се връзват по-евтино). Я си купи от Китай и кажи после, че не работи.
Аз продавам дрехи в един сайт и никой не ме знае къв съм и що съм.
hidrazin - майстор
gorskia написа:
Но какво лошо има в това,че регистрацията е в някакъв апартамент. Човека си цъка от вкъщи и си изкарва пари без да плаща наеми за магазини (Мисля, че някой продукти така се връзват по-евтино). Я си купи от Китай и кажи после, че не работи.
Аз продавам дрехи в един сайт и никой не ме знае къв съм и що съм.
Мдааа... И няма данъци, осигуровки и други подобни простотии. :lol: Като си купя от Китай, ще е в пъти по-евтино и вероятно ще получа по-добра гаранция, отколкото от фирма в някакъв апартамент. Ако въобще успееш да я откриеш там де. От там - никога!
Ако ще си купувам нещо китайско, поне да е Fluke. :shock:
Прикачен файл:
Benning.jpg
Benning.jpg (11.13 KиБ) Видяна 2261 пъти
boqn_zara - специалист
Остави ги hidrazin няма място за сравнение Fluke с другите марки измервателна апаратура.Както сам каза зависи от потребностите.Но дори и така да е пак ще предпочета да взема Fluke пак ако щеш и от английския eBay /намират се на добри цени/.Не права реклама но Fluke e марка номер 1 в света това е все едно да не харесаш Мерцедес.
a3ot - напреднал
Използвах, картинките от Атара само за илюстрация..... !
dtmf - специалист
DMN написа:
На който му се гледа на това клипче правят сравнение и изпитание на няколко вида уредчета, като на 18.08 мин., пича започва да ги изпробва на грешни обхвати при напрежение 230-240V, а на 44.33 мин. започва да ги тръшка в земята за издръжливост при падане :-D

http://www.youtube.com/watch?v=3-_dUB8vy8U
Този човек има доста тестове, включително и включване в режим Омметър и бъркане в контакта. Разбира се теста е само за добри фирми производители. Не ми харесва само , че в един от клиповете прави реклама на самотаните Extech, дето наистина са водоустойчиви и противоударни, но за измерване са отвратителни.

Unit не са много лоша фирма, за парите са си Ок. Преди имах техен мултимер,а в момента 2 осцилоскопа.

Между другото търся схеми на Fluke 120 и 130- монтьорски пробници.
dtmf - специалист
hidrazin написа:
kam34 написа:
Аз за моите потребности съм решил че това ще върши работа и това е купено.
Изображение
Браво хубави уреди. Липсва ти само кабелотърсач за подземни кабели и рефлектометър. Ако ти потрябват мога да услужа :)
hidrazin - майстор
Благодаря. :) Към камарата е добавен идентификатор на оптични влакна. Показва посока на комуникацията, мощност, ниво и модулацията на сигнала.
Прикачен файл:
идентификатор.JPG
идентификатор.JPG (18.61 KиБ) Видяна 1697 пъти
И естествено лазерно фенерче за засвяткане на оптичните влакна с модулиран сигнал. Виж, кабелотърсач за сега нямам. Дано скоро да не ми потрябва. :-D

Тема "Въпроси относно измервателни уреди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: