Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
gamencerista - специалист
Здравейте колеги къде мога да намеря в София Г образна лайсна имитираща алуминиев цвят понеже майстора малко се орезили и малките лайсни не покриват.
Също така колко мм е най-голямата.
kolev_k - специалист
Ми то си има лайсни от алуминий.Купувал съм от Практикер и Бриколаж 20x20 и 20x10,като на страните 20 има 2 декоративни каналчета.И не са скъпи.2М за около 10-на лв.Имаше и по-големи.
Chefo77 - майстор
Колко се орезили майстора? Ако е на 15 см от ръба, няма лайсна, която да го прикрие.
Ами ... около 1 см има от едната страна и обикновената лайсна не го покрива. А няма как да сложа 1 обикновена и 1 алуминиева.
А сега ми каза че в Сико имало Г-образно но ПВЦ. Някой срещал ли е такива ?
masterval - майстор
Има ПВЦ 20х20 и 30х30, но са скъпи и бели, а на теб ти трябва с цвят на алуминий?
Ако решиш да са бели, по-добре отиди до склад за алуминиеви заготовки за дограма. Една пръчка 6 метра 20х20 ще ти излезе 7-8 лева.
masterval - майстор
Има ПВЦ 20х20 и 30х30, но са скъпи и бели, а на теб ти трябва с цвят на алуминий?
Ако решиш да са бели, по-добре отиди до склад за алуминиеви заготовки за дограма. Една пръчка 6 метра 20х20 ще ти излезе 7-8 лева. Проблемът е, че нямат перо отвътре, тоест захващането няма да е лесно.
Ами не ми трябват задължително алуминиеви но просто не мога да намеря ПВС в цвета на плочките, много светло бежаво. Затова търся алуминиеви които ще са в тон с душа и мивката.
masterval - майстор
Ако те устройват белите, има и 20х20, има 30х30, има 20х60. Вероятно има и други, аз такива съм ползвал. Измери си точния размер +15-20 милиметра, в склада ще ти го резнат, а "майстора" ти ще го догоди до точен размер. Но как ще го лепне? Силикон и тиксо - за друго не се сещам, въпреки че мразя силикона.
В някои складове не искат да купиш всичките 6 метра материал, но някъде искат.

Тема "Г образна лайсна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: