• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 65
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Относно запалването -бързо ли ти пали .
vladim6 - специалист
първият път запалва бавно поне 5 мин може би и при другите ли е така :)
LazarGanev написа:
Как така не ги изгаря? За пръв път чувам такова нещо. Пробвай с други пелети, твоите какви са? Ако не става обади се на сервиза.
ами не изгарят до край пелетите остават въглени а не пепел. Пелетите са от Разлог на фирма проджето може би трябва настройка идва един ама той разбираше колкото мен
iceheart написа:
Едва ли е световна тайна тази парола. Просто помолих някой колега да помогне, а не като отида да ягледам като голям камък и да се чеша по главата, а и от собствено любопитство искам да я разгледам. Благодаря предварително. Ако някои е склонен да сподели нека да пише на лични ако го притеснява да го направи в темата.
при мен кода беше 1234 предполагам на всички е такъв
Strahil - специалист
То хубаво ще пипнеш оборотите на вентилатора, но освен сервизния код ще ти трябва и газанализатор за да разбереш после какво си направил :) Освен пелети трябва и се види и тягата на комина .Крайно време е да се направи една стена на срама за такива разбиращи майстори ,Aksakievo от къде си да знаем да се пазим .
А и самите Ерато си имат сервиз - там хората си разбират та ако си попаднал на баш майстор им звънкай на ератовци . Аз съм виждал горелка след като някой безхаберник и беше влизал в менюто - трагедия :x
Strahil написа:
То хубаво ще пипнеш оборотите на вентилатора, но освен сервизния код ще ти трябва и газанализатор за да разбереш после какво си направил :) Освен пелети трябва и се види и тягата на комина .Крайно време е да се направи една стена на срама за такива разбиращи майстори ,Aksakievo от къде си да знаем да се пазим .
А и самите Ерато си имат сервиз - там хората си разбират та ако си попаднал на баш майстор им звънкай на ератовци . Аз съм виждал горелка след като някой безхаберник и беше влизал в менюто - трагедия :x
от какво ще се пазиш :? :? :?
nikisv - специалист
Strahil написа:
" майстори които знаят паролите и за 1 идване до обекта взимат 120 лв " -ей това е по голяма трагедия колега.
VLADO66 - майстор
Сори за офтопика,ама на тая http://www.dabosbg.com/%D0%BF%D0%B5%D0% ... 0%BA%D1%82 горелка всичко може да и настройваш-хващаш джйстика и се почва/в определени граници де/ :-DВ никакъв случай не я хваля защото има други кусури които я правят едно,две стъпала под Бисолида
msabew - помощник
здравейте всички,
преди 2-3 дена и аз подкарах цитирания в темата котел :)
25 кв версия
като първите ми впечатления са положителни ;)
пали наистина малко бавно около 5мин но не мисля че е проблемно

"проблема" ми е че е много горещо в стаите дайте идеи как да сваля температурата
че не се диша... къщата е около 120 кв.м. радиаторите са панелни стоманени
7 броя : 1х 1600/500мм; 2х 1800/500мм; 3 х 2000/600мм; 1 х 2300/600мм + 100л. бойлер със серпентина и лира в банята.(предвиждам добавяне на още 2 радиатора 1бр в коридора и един в спалня която в момента не се ползва)
имам монтиран термовар 61*С и не мога да сваля температурата на водата под тази... а и мисля че не полезно за котела.
за момента съм без стаен термостат и термо глави
кое е по удачно да използвам или да комбинирам двете....

благодаря за идеите предварително. ;)
filmatoplo - майстор
Сложи си стаен термостат .
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 65

Тема "пелетен котел Bisolid SAVER C" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: