Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Цецо - специалист
Може ли да се залепват парчета армиран найлон с пистолет за горещ силикон.
pipilica - майстор
Найлон не може да се лепи и нищо, пробвал съм кво ли не, само с хубав широк скоч от двете страни.
stiv1961 - майстор
pipilica написа:
Найлон не може да се лепи и нищо, пробвал съм кво ли не, само с хубав широк скоч от двете страни.
Не знам дали някой е пробвал двустранно залепващите монтажни ленти на фирмата Ломан. Много отдавна ги ползваме за различни приложения, днес лепихме тавички от еталбонд към стъкло
Прикачен файл:
051120132258.jpg
просто няма отлепяне.
За колегата вероятно ще му свърши работа този модел- Дуплокол 2742 LSE.
Но има и неудобство :) , например количеството и цената. За всеки случай ето ти сайта/ да не се разбира като реклама- нерде София, нерде Стара Загора :-D /
http://www.klebex.eu/contacts.html
ZMeyGorianin - майстор
pipilica написа:
То не е чак "с нищо"-в казармата лепяхме опаковката на боевия номер с нагорещена ютия върху плат, но все пак тука става въпрос за дебел найлон!
LazarGanev - "Велик майстор"
Само с ютията :)
hidrazin - майстор
Правилно. Не се лепи. Заварява се. Единия метод е термично - като с ютията. Ина и по-добри като например високочестотно заваряване.
:partyman:
kolev_k - специалист
Когато лепя пластмаса с топъл силикон,слагам отгоре едно найлонче да загладя шева докато е топъл.После няма отлепяне-къса се.За дебел найлон-предварително почистване и подгряване с пистолет за горещ въздух или як сешоар(аз това ползвам).Пробвай на 2 парченца и кажи резултата!М-у другото винаги когато лепя,подгрявам.
Цецо - специалист
Пробвах с пистолет за горещ въздух и резултата е добър.Припокриват се двете парчета,нагряват се до размекване и с валяк се притискат.

Тема "Залепване на армиран найлон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: