Аз не търся никакъв пазар, защото не съм търговец,помощ също не ми трябва защото това нещо си има гаранции и сервиз, ако не се отзоват има закони и ще я върна, защото когато човек си купува нещо и то не функционира правилно, той го връща и му връщат парите.Няма нищо тенденциозно в мнението ми- просто описвам какво се случва.Но някой да ми разправя, че горелката нямала нужда от допълнителни настройки, да не работи комбинацията от бутони за сервизното меню, за кабелите към циркулационната помпа да не говорим затова и мнението ми е такова, но не е тенденциозно.
Решението да бъде тази горелка беше мое и се оказа грешно.Днес ще събера и търговци и сервиз и ако не сработят нещата да си я прибират обратно и да ми връщат парите.Нещо последно време не съм много толерантен към липсата на качество.
Решението да бъде тази горелка беше мое и се оказа грешно.Днес ще събера и търговци и сервиз и ако не сработят нещата да си я прибират обратно и да ми връщат парите.Нещо последно време не съм много толерантен към липсата на качество.