- 1
- 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
todortv
- майстор
16 мнения в "Намиране на датчик"
fikata
- майстор
marian1
Едно електрическо одеало с мощност 80W ще ти върши работа за краката.Загрява бързо.Има степени за регулиране на мощността. Включва се когато има нужда. Ламината ще ти служи за изолация за да не се губи топлината дадолу. Десените сега се най различни, даже с имитация на килимчета. Перат се и в пералня.
Пример:
http://www.dormeo.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B2 ... dealo.html
Едно електрическо одеало с мощност 80W ще ти върши работа за краката.Загрява бързо.Има степени за регулиране на мощността. Включва се когато има нужда. Ламината ще ти служи за изолация за да не се губи топлината дадолу. Десените сега се най различни, даже с имитация на килимчета. Перат се и в пералня.
Пример:
http://www.dormeo.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B2 ... dealo.html
nikolovvd
- майстор
marian1 написа:Благодаря но няма да свърши работа този пир датчик - имам такава лампа в коридора - ако не се движиш, изключва - това означава постоянно движение на кракатаКакви движения бе приятелю? В кухнята съм сложил един и едва го настроих да гаси луничките на 2 минути, а обхвата е от 0 до 30 минути. Кой ще е тоя дето няма да мръдне 30 минути, освен ако не е заспал пиян на масата?
Ако си харесаш някой, който е до 8-10 минути, сменяш кондензатора с 5 пъти по-голям и/или тримера, регулиращ времето на закъснение и имаш закъснение поне от 30 до 90 минути.
Друг вариант е с реле за време. Настройваш го за 1,2 или 3 часа и като влезеш натискаш копчето и забравяш. Като изтече времето (по Коледа например) го натискаш отново, или при ежедневен режим, вече сте напуснали помещението.
ivanovbg
- майстор
Аз си мисля че без изолация и през паркета няма да те стопли, или поне няма да е бързо, като повечето топлина ще отива надолу за стопляне на плочата. По скоро обърни внимание на термокилимчетата. Лошото е с почистването, особено като имаш малки деца... Все си мисля че жена ти ще го изхвърли на първата седмица. Аз бих предпочел по дебели чехли.
Лошото с Пир датчик е че ще хваща всеки и няма значение дали е стъпил върху нагревателя или е в другия край.
Лошото с Пир датчик е че ще хваща всеки и няма значение дали е стъпил върху нагревателя или е в другия край.
ivanov6600
- специалист
Същото подово монтирах в един офис(коридора)от долу е мазе(неотопляемо)и пода мръзнеше страшно много. Без никаква изолация между пода и подовото. Подовото се управлява от терморегулатор на Шнайдер с датчик за температура в пода. Коридора е 4кв. подовото мисля, че беше около 100В тук не помня. Аз от начало бях скиптично настроен но незнайно как сега там си е топло и всичко е ок. Ефекта е наистина поразителен. Това го правих преди може би 5-6 години собственика донесе подовото от Германия.
- 1
- 2
Тема "Намиране на датчик" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература