Напротив, можеш да гледаш, ако имаш некодирани програми по кабелната цифрова телевизия.
От мобилни телефони до цифрови камери
sstefanov
- майстор
82 мнения в "Кои телевизор да избера-сьвети"
vrangelov
- специалист
В интерес на истината не съм и подозирал, че може да има некодирани програми. Не зная дори какво ще стане, ако я извадя картата. Имал съм желание да я извадя и на нейно място да сложа карта на булсатком, но ми е много трудно с намирането на спътниците и затова не съм го правил. Телевизора има троен тунер.
velas
- специалист
Техническите понятия трябва да се употребяват коректно и точно, защото коренно променят фактологията дори и при смяната на "и" с "или".
Излишно е да правим аналогии с доктори, лечения, операции и пр. неща, както и, че някой може да си помисли, че като сложи CA модула в радиото и ще започне да приема кабелната...
А ти не се засягай толкова много като ощипана булка. Съвсем нормално е да те коригираме при положение, че сме наясно с материята.
Излишно е да правим аналогии с доктори, лечения, операции и пр. неща, както и, че някой може да си помисли, че като сложи CA модула в радиото и ще започне да приема кабелната...
А ти не се засягай толкова много като ощипана булка. Съвсем нормално е да те коригираме при положение, че сме наясно с материята.
vrangelov
- специалист
hidrazin написа:Това че нещо не си подозирал или не си знаел не е оправдание. Когато не знам и не разбирам си мълча или търся информация, но не заблуждавам хората. Ако това все пак стане по невнимание се извинявам.
Не обичам да ми преиначават думите. Обясних достатъчно добре, защо това което съм написал, не е невярно. Не съм подозирал, че може да има некодирани програми, но съм сигурен, че има кодирани. "Приемам чрез CA модул" в моя случай не е невярно.

kozl
- майстор
Самсунг с кинескоп, после ЛСД - един, после още един и сега ако ми се налага пак ще е Самсунг. Ама последния от преди нЕколко години - работи безупречно. Само дето няма DVB-C. Има модул за карта, но кабеларките са "С", а при мен има само "Т". И още не съм пробвал лови ли ефирни цифри
Обаче се спазарих с Близу за нов приемник с HDMI и мамка му - до сега са ме мъчили със стария боклук. Ами образа се подобри значително и при това на всички канали.

Обаче се спазарих с Близу за нов приемник с HDMI и мамка му - до сега са ме мъчили със стария боклук. Ами образа се подобри значително и при това на всички канали.
hidrazin
- майстор
- На линия
vrangelov написа:Не обичам да ми преиначават думите. Обясних достатъчно добре, защо това което съм написал, не е невярно. Не съм подозирал, че може да има некодирани програми, но съм сигурен, че има кодирани. "Приемам чрез CA модул" в моя случай не е невярно.Дрън, дрън, дрън... Абе ти да не си адвокат, че опитваш така хлъзгаво да се измъкнеш?

vrangelov
- специалист
hidrazin написа: Дрън, дрън, дрън... Абе ти да не си адвокат, че опитваш така хлъзгаво да се измъкнеш?Първо ми стана смешно, как лесно се измъква човек, като напада, но после ми сатана тъжно как някой, който не знае значението на думата чрез, не знае също значението на частен случай. В цитираното виждам още четири грешки, но тях няма да ги коментирам. Някой ще вземе да си помисли, че се заяждам с него.При мен тия не минават.
Това какво е при теб не е важно, а е частен случай. Просто изтърси нещо, дето не е вярно? Токова ли е трудно?
Хидразине, ако съм Ви засегнал по някакъв начин, моля приемете моите извинения!
Такъв е животът.
При покупката на телевизор аз бих гледал и къде е направена сглобката. Напоследък с навлизането на все по-тънките телевизори не е зле да се обръща внимание и на мощността на високоговорителите.
Тема "Кои телевизор да избера-сьвети" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература