• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
От мобилни телефони до цифрови камери
radius - майстор
Толкова ли беше трудно да напишеш, че не си знаел за съществуването на некодирани цифрови канали, вместо уроците по лингвистична семантика?
Аз пък имам хибриден кинескоп с HDMI вход и цифрова обработка.
hidrazin - майстор
vrangelov написа:
Първо ми стана смешно, как лесно се измъква човек, като напада, но после ми сатана тъжно как някой, който не знае значението на думата чрез, не знае също значението на частен случай. В цитираното виждам още четири грешки, но тях няма да ги коментирам. Някой ще вземе да си помисли, че се заяждам с него.
Ами толкова ли е трудно да спреш да правиш грешни изказвания?
vrangelov написа:
"Приемам чрез CA модул" в моя случай не е невярно. :wink:
Ти приемаш и без модула. Просто не можеш да гледаш това, което приемаш. Та това "Приемам чрез CA модул" си е напълно невярно.
Нищо лично и се извинявам, ако си го приел като заяждане или обида.
Тази тема ще остане навярно през следващите години във форума и не бих желал хората, които попаднат на нея и я прочетат да получат невярна информация.
Лека утрин!
:partyman:
VLADO66 - майстор
Така-а-а,да си кажа и аз.Някои доставчици които предлагат комбинирана услуга-нет и тв/такива оферти съм събирал/ ти докарват до къщата FTP и коаксиал и плюс цифровите канали/аналоговите не ги броя/ ти дават бонус и определено количество HD некодирани бонус.По отношение на ТВ-то- преди година и аз бях изпаднал в размишление за телевизор без пари за стаята на синето и в края на краищата му взех Finlux.След проучване по форуми телевизора има панел на LG,а шасито е на Vestel.Със шаси на тази марка/турска/ имам CRT Watson 29' който маса години си работи и картината му е прекрасна въпреки тока с лошо качество който получавам, два пъти му е сменяно захранването заради гръмотевична атака.Та Финлукса/32"/не е HD ,но картината му също е много добра като го сравнявам с LG/HD/ в кухнята.Другата причина да избера Финлукса е че срещу 50 лв.си удължих гаранцията на 5г. заради проблемите с тока.
kozl - майстор
vrangelov написа:
При покупката на телевизор аз бих гледал и къде е направена сглобката. Напоследък с навлизането на все по-тънките телевизори не е зле да се обръща внимание и на мощността на високоговорителите.
hidrazin написа:
Дрън, дрън, дрън...
Ми то като не знаеш какво да гледаш и нищо друго не остава освен да прочетеш "мейд ин". Каква ли е па тая сглобка и как ли влияе сглобката от това къде е направена на качеството на телевизора :?
И накрая като не знаете де да гледате У телевизора - избирайте такъв с по-мощни говорители, че като не ви достига образ да компенсирата липсата с шум :lol:
Последна промяна от kozl на съб ное 09, 2013 11:20 am, променено общо 1 път.
velas - специалист
Скоро ще вземам 32'' LED или LCD за подарък на майка ми, като марката ще е Тошиба или Самсунг, в краен случай LG. Филипс вече никога (поне докато не се смени собственика :yawinkle: ), на Блаупункт е останало само името, Сони нисък клас - категорично не, останалото като марки е един и същ шит.
ferrari4456 - специалист
Защо Sony да е нисък клас?
onkelabg - специалист
VLADO66 написа:
Така-а-а,да си кажа и аз.Някои доставчици които предлагат комбинирана услуга-нет и тв/такива оферти съм събирал/ ти докарват до къщата FTP и коаксиал и плюс цифровите канали/аналоговите не ги броя/ ти дават бонус и определено количество HD некодирани бонус.По отношение на ТВ-то- преди година и аз бях изпаднал в размишление за телевизор без пари за стаята на синето и в края на краищата му взех Finlux.След проучване по форуми телевизора има панел на LG,а шасито е на Vestel.Със шаси на тази марка/турска/ имам CRT Watson 29' който маса години си работи и картината му е прекрасна въпреки тока с лошо качество който получавам, два пъти му е сменяно захранването заради гръмотевична атака.Та Финлукса/32"/не е HD ,но картината му също е много добра като го сравнявам с LG/HD/ в кухнята.Другата причина да избера Финлукса е че срещу 50 лв.си удължих гаранцията на 5г. заради проблемите с тока.
За това ли става вьпрос колега-като гледам не е лош/смарт #-o / колко е не знам но мнения много в + - за марката,за интернета трябва донгьл инак няма да ползваш нищо.Някой казват че и с кабел ставало но wifi трябва да е вградено както при някой др-тв
http://zora.bg/finlux/32flyr160d-internet/22463
VLADO66 - майстор
Моя не е смарт,а този явно си иска това http://zora.bg/vestel/wi-fi-dongle/23268 Забележи че интернета е ограничен само до определени приложения! При всички положения трябма да отидеш в магазина с флашка със бг.субтитри и да ти я пуснат.Едно че ще видиш дали ги плейва друго че ще видиш реална картина каквато ще гледаш в къщи.За този изрично пишат че ги чете и има 100HZ. http://zora.bg/finlux/32flyr168bc-internet/23496
Последна промяна от VLADO66 на съб ное 09, 2013 9:38 am, променено общо 2 пъти.
onkelabg - специалист
Няма отворен браузер #-o както при др-модели.Но мисьлта ми е за отзиви /картина,звук и раздел способност/ като за този клас тв-как е.
VLADO66 - майстор
Надали ще срещнеш отзиви тук.Ето ти раздел от друг форум http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5% ... D1%8F.html
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Кои телевизор да избера-сьвети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: