• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 83
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Я бързо да си признае, кой от София взе чийзъл машината, някой от форума ли е. :-D
profesionalist_wood - майстор
А мен ме е най яд,че някой е купил от продавалника -магнитна стойка за индикаторен часовник :x
Някой да ме светне къде ги продават в комплект по магазините?
profesionalist_wood - майстор
Мале,на тоя часовника не е калибриран, дори не показва нула а има голямо отклонение без да е допрян до предмет,май иска да ни преебе :) Все пак не ядем доматите с колците :-D
bimbaeco - майстор
Еди, на мен не ми излиза, че машината е продадена. Ти откъде имаш такава информация?
Тани - модератор
След като Еди каза, че купувача е от София, сигурно са разговаряли с продавача :wink:

ПП Вече я няма обявата :partyman:
EDI - майстор
Драснах му два реда след обед и човека веднага ми отговори, каза, че машината ще заминава за София.Ама явно не са оправили офертата и приемането като хората, затова сигурно още излиза обявата.
Stefan2000 - специалист
profesionalist_wood написа:
Мале,на тоя часовника не е калибриран, дори не показва нула а има голямо отклонение без да е допрян до предмет,май иска да ни преебе :) Все пак не ядем доматите с колците :-D
Индикатора показан в обявата ли имаш предвид?
Не ми става ясно какво не му е наред, не че снимките са много ясни.
Stefan2000 - специалист
От всички машини които сте показали от продавалника, като цена качество, най-ми допада поръждясалата Якорудска от Плевен. Спря ме да я взема, единствено теглото и', и големия транспортен разход. А и трифазния ток. Иначе съм работил на тази и на следващия модел якорудска, с леки забележки, бях много доволен.
Мераклия бях на 5-операционна Рачо Ковача, но за малко не се споразумяхме.
Последно, днес взех ето това от Казанлък. Българска е. Не бях виждал подобна преди. Естествено, водещото беше цената от 500лв. Но и мобилноста на машината. Пренесох я с колата си. Взех я заради щрайхмуса, най вече.
Сега, както се вижда от снимките, има добри, но и слаби места.
Добре е че е желязна, Повдигащия механизъм на долния плот е много стабилен, поне на първо четене.
Слабо място ми се виждат тия пластмасови предаваки, но ще видим.
Най-големия недостатък обаче е че няма предпазни палци с-у обратно изхвърляне на детайла. Трябва да се мисли нещо по въпроса.
Двигателя е 1.5kW трифазен. Ще трябва да се мине на монофазен, но въпроса е ще стига ли мощноста.

Прикачен файл

P1070358.JPG

Прикачен файл

P1070361.JPG

Прикачен файл

P1070363.JPG

Прикачен файл

P1070365.JPG

Прикачен файл

P1070372.JPG
  • 1
  • 22