• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 17
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Тани - модератор
Тани написа:

-профил, под нефабричните ръбове - не знам какви са ти размерите, на отвора, който искаш да покриеш!
nv952 - майстор
Тани написа:
Тани написа:

-нефабричните ръбове [/color]!
Тва нещо него схващам.Ако имаш предвид разстоянието от УД на стената до УД което е хоризонтално от тавана разстоянието е 1 м.
Тани - модератор
На съвсем прост език , каква е дупката, която трябва да покриеш с гипскартон 1,10 (ако гипскартона ще стърчи 10см за скрито осветление например) х3,25 м например и през какво разстояние ще са профилите под този гипскартон, за да ти кажа на какви размери ще е препоръчително да отрежеш гипскартона!
nv952 - майстор
Тани написа:
На съвсем прост език , каква е дупката, която трябва да покриеш с гипскартон 1,10 (ако гипскартона ще стърчи 10см за скрито осветление например) х3,25 м например и през какво разстояние ще са профилите под този гипскартон, за да ти кажа на какви размери ще е препоръчително да отрежеш гипскартона!
ако под дупката казвах за цялата конструкция размерите са 4м широчина 5 дължина а гипскартона няма да стърчи ще монтирам от тези профили за ЛЕД осветление в които се вкарва самата лед лента.формата на окачения таван е такава.И тавана няма да е на двойна скара.Ако може да отбележиш размерите които искаш на някои от снимките,че да мога да го схвана защото съм сигурен,че тия глупости по горе на са това което искаш. Изображение
Тани - модератор
Правилно казват, че една картинка, казвала повече от десет хиляди думи. Провери дали НАВСЯКЪДЕ по периферията на стаята можеш да монтираш УД на 99см от стената.
Едит : забравих че вече са монтирани. Просто измери на какво разстояние от стената са. Само на една от стените ли вече си монтирал ЦД профили на по-ниското ниво? Там ли са през 45см?
nv952 - майстор
Значи искаш размера от стената до УД което е на тавана така ли?Всички ЦД са сложени освен на южната стена.ЦД не съм ги монтирал по ниско а по високо.Трябваше тавана да слезе с 8 см но на някои места по източната все улучвах арматурата и като пробивах,дупките ги изместих малко по нагоре.та там са през 45см.
nv952 - майстор
Тани надявам са че това са размерите които поиска.
Ето и няколко снимки на конструкцията от всички страни.
Сега искам да попитам за луничките нещо.Избрах тези Изображение http://e-osvetlenie.eu/index.php?route= ... uct_id=879 но за диаметър пише 78mm та ако взема тази http://www.tashev-galving.com/003+PRH+3 ... HSS-Co+BIM боркорона ще стане ли добре отвора за да може да влезе в гипскартона Изображение

Прикачен файл

P101113_1618.jpg

Прикачен файл

P101113_1616.jpg

Прикачен файл

P101113_1617.jpg

Прикачен файл

P101113_1618.jpg

Прикачен файл

P101113_1617[01].jpg
ferrari4456 - специалист
Имам един комплект на Raider за 7лв всякакви размери.Аз отворите за мойте луни ги правих с тях и станаха перфектни, няма защо да даваш 40лв...
nv952 - майстор
Колега вече казваш малко късно,но все пак искам да е по здрава.Ако може да дадеш някои снимка на твоите или пък линкче.
nv952 - майстор
Сега питам да не стане като боркороната.
Търся интериорна врата с дебелина на врата около 5-6см ако някой има впечатление от добра фирма за интериорни врати ще съм му благодарен ако даде мнение.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 17

Тема "Окачен таван с лед осветление в панелен апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: