Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
За битове ще си кажа без бой :lol: Взех вече втори комплект битове Макита преди време -горе долу 30бр с държач за 10 лв от Ники -Томика. За цената са идеални и за подаръци стават, първия комплект го подарих. Така че какво сте ги харесали тези за 15лв незнам :lol:
ferrari4456 - специалист
Някакъв линк към тези от томиката?
ZEDYCUS - майстор
Ползвай ЛС към Николай(Kumay) във форума :wink:
nanobanano - специалист
Айде сега да го залеем с ЛС :)
razli4en73 - специалист
ZEDYCUS написа:
За битове ще си кажа без бой :lol: Взех вече втори комплект битове Макита преди време -горе долу 30бр с държач за 10 лв от Ники -Томика. За цената са идеални и за подаръци стават, първия комплект го подарих. Така че какво сте ги харесали тези за 15лв незнам :lol:
абе пич ,ти не беше ли от тези дето ,"ОТ БАКАЛИЯ КАДЕТО СИ КУПУВАМ СИРЕНЕ ,НЕ СИ КУПУВАМ ИНСТРУМЕНТИ"Защо изобщо пишеш в тези теми,пиши си там с Kumayovci и тем подобни "ПРОФИ"
ZEDYCUS - майстор
razli4en73
абе пич ,ти не беше ли от тези дето ,"ОТ БАКАЛИЯ КАДЕТО СИ КУПУВАМ СИРЕНЕ ,НЕ СИ КУПУВАМ ИНСТРУМЕНТИ"Защо изобщо пишеш в тези теми,пиши си там с Kumayovci и тем подобни "ПРОФИ"
:-D Взимам инструменти от всякъде където се сетиш(битаци, продавалници и тем подобни), стига да ми вършат работа и да ми е изгодно. От Лидъл имам няколко и съм доволен. А това, че харесвам да работя с качествени машини не ми пречи да хваля евтини такива, които вършат работа. Айде със здраве. :partyman:
bimbaeco - майстор
Разделът се казва "Къде е по-евтино". Човекът ви дава по-евтин вариант. Какъв ти е проблемът с това?
Виж му мненията на Зедикус и снимките на нещата, които е правил. С него ли точно намери да се заяждаш?
razli4en73 - специалист
Купих си,предния комплект с14 бита и един държач.ползвам и на ,,GROSS'' които също са п-ни в Сингапур и са идентични.За мен цена качество,давам пълно 6!!!!
razli4en73 - специалист
bimbaeco написа:
Разделът се казва "Къде е по-евтино". Човекът ви дава по-евтин вариант. Какъв ти е проблемът с това?
Виж му мненията на Зедикус и снимките на нещата, които е правил. С него ли точно намери да се заяждаш?
Мисля,че пишем за марка PARKSIDE,POWERFIX
bimbaeco - майстор
Начало форум » Направи сам » Къде е по - евтино ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: