hidrazin написа: Хубаво е когато имаш читави уреди. ... За съжаление едно такова животно струва от порядъка на 3500 наши пари.И още по-хубаво е, когато не даваш лично пари, а някой друг ги дава![]()

hidrazin написа: Хубаво е когато имаш читави уреди. ... За съжаление едно такова животно струва от порядъка на 3500 наши пари.И още по-хубаво е, когато не даваш лично пари, а някой друг ги дава![]()
Тани написа:И още по-хубаво е, когато не даваш лично пари, а някой друг ги даваАми разбира се! Същото важи и за колите. Най-хубавата е служебната. По-хубава от нея е само новата служебна.
hidrazin написа:А нещо за продаване да имаш,може на ЛС,щото тук ще ми се скарат.Тани написа:И още по-хубаво е, когато не даваш лично пари, а някой друг ги даваАми разбира се! Същото важи и за колите. Най-хубавата е служебната. По-хубава от нея е само новата служебна.![]()
Не се съмнявай, че ако такова животно ми трябва лично на мен за работа ще жаля пари. Няма как да тръгнеш да си изкарваш хляба с китайски мултицет от магазин за един лев. Това е все едно да видиш картонаджия да завива с обикновена отвертка от 50 стотинки, да пробива с дрелка от пазара за 20 лева и да реже картона с кухненския нож на жената.Остави това че ще изглеждаш смешно но и работата няма да спори.
Лично мои си имам достатъчно уреди - 3 или 4 ? работещи осцилоскопа + 2-3 не работещи в килера, два честотомера. Единия мери до 5GHz. Другите "дреболии" като стрелкови, мегери, генератори ... не ги броя. Пък и може да забравя някой.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: