• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
lacezarasia - специалист
Здравейте, някой може ли да каже как се влиза в сервизното меню на TV Grundig P37-050 OIRT. Проблема е, че се ползва пилотно дистанционно Diva RC112E, но на него няма "I" за известната комбинация I+power.
lacezarasia - специалист
Ако няма как с това, то нека някой каже с кой модел дистанционно ще мога да влезна в сервизен режим и да изключа режим хотел.
Subsa - специалист
OFF TOPIC:
В този форум, в който си го пратил, модераторите са едни тесногръди старци и са построили страхотен комунизъм, мненията които не са техни или на техни приятели се заключват или трият почти веднага.
Аз съм член там от 2004г и продължавам да се учудвам как мненията ми се губят в небитието.
Има един Божилов, дето държи търговията там и линковете към други магазини изчезват.
Правилата винаги важат за едни, а за други - не, абе комунистически форум
Не е истина как си гонят потребителите. :shock:
hidrazin - майстор
Ама развиваш преправянето на АТХ захранване с 494 паралелно и в двата форума. :-D
:partyman:
Subsa - специалист
Там темата ще ми я заключат до няколко дни, намеси ли се Филипов, нещата хващат небитието.
Ако нещата не са както той си мисли, значи не може да ги бъде и са загуба на сървърно пространство :axe:
hidrazin - майстор
Що бе? Ами ако се намеси Божко дали ще е по-различно? Няма да може да си продава захранвания , ако всеки тръгне да си преправя. :lol: Между другото последно време ме е налегнал класически мързел и не ми се занимава. Преди бях преправял няколко за приятели. Под един навес имам нахвърляни 250-300 броя. Поне 100-тина от тях на първо четене палят и им са горе-долу читави вентилаторите ама не остава време да ги чопля.
Johny - майстор
Не че има особено значение, но що не ги снимаш тези 250-300 броя. Някъде пак беше споменал такова количество за нещо си. Да не си добавил по една нула?! При твоя капацитет или си ги ремонтирал или не се занимаваш с тях. Той Плюшкин е живял в едно друго време - нали?
Нещо не се връзва.
hidrazin - майстор
:? Може и да съм ги споменавал. Определено не съм сбъркал и нямам добавена нула. :) Не виждам защо да ги снимам ама щом искаш утре ще ходя там където се намират и дано не забравя да направя снимка. Нищо особено. Три купчини захранвания от компове. Хванах се един ден да ги пускам и разделям. Едната камара е неработещи които и не искам да се занимавам с тях. Другата е от работещи с леки дефекти като вентилатор за смяна или захранвания, кото евентуално би си заслужавало да поправя. Третата е от работещи на първо четене - читави вентилатори, стартират и си изкарват напреженията. Не съм ги товарил обаче. Като ми потрябва захранване ровя именно в тази камара. Не са нещо особено - сбирщаин от всякакви.
Не виждам и връзката с Плюшкин? Вършат работа и не им плащам данък. Като място едва ли ми заемат повече от два кубика. :-D От неработещите вадя например вентилатори и слагам на работещите със разбити такива. Пък и едно по едно си намират нови собственици.
Няма да споменавам колко компютърни дъна, периферия и процесори имам. Там не го карам на бройка а на килограми. Стотици килограми. :lol:
Subsa - специалист
Ние преди години, само заради кутиите бяхме купили над 2000бр от жар компоти в софия.
Пренасяхме с кола хечбек, вече не помня колко курса бяха....

Аз ще взема да направя нов специализиран форум за електроника.
Много комунистическо ми стана тия дни в другия....
Ще включа разработки, новини, блогове .....
  • 1
  • 2

Тема "Сервизно меню-Grundig P37-050 OIRT" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: