• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
hidrazin - майстор
Subsa написа:
Ние преди години, само заради кутиите бяхме купили над 2000бр от жар компоти в софия.
Пренасяхме с кола хечбек, вече не помня колко курса бяха....
Голямо пренасяне е било. :lol: Аз само като си помисля че с комбито ми се разката фамилията... Добре е поне че може да награбиш за кабелите по няколко бройки и така да ги пренасяш. :shock:
:partyman:
P.S. Оттатък гледам стигнахте до априлския пленум на партията. Кога ли ще изпълните петилетката за три години? :? :x
Subsa - специалист
Оффф ебавай се ти.
Може да стане много яка тема, реално има на какво да ги науча, вероятно и те мен.
hidrazin - майстор
Johny написа:
Не че има особено значение, но що не ги снимаш тези 250-300 броя...
Има пръснати още захранвания и на други места. Тук "концентрацията" е най-голяма. :)
Прикачен файл:
1.jpg
Прикачен файл:
2.jpg
Прикачен файл:
3.jpg
:partyman:
lacezarasia - специалист
Subsa написа:
OFF TOPIC:
В този форум, в който си го пратил, модераторите са едни тесногръди старци и са построили страхотен комунизъм, мненията които не са техни или на техни приятели се заключват или трият почти веднага.
Аз съм член там от 2004г и продължавам да се учудвам как мненията ми се губят в небитието.
Има един Божилов, дето държи търговията там и линковете към други магазини изчезват.
Правилата винаги важат за едни, а за други - не, абе комунистически форум
Не е истина как си гонят потребителите. :shock:
Аз трябва да питам, а пък те да правят квото искат.
п.п. То през комунизма повече хора спазваха правилата.
tv-servize - специалист
натиска се и се задържа бутон i от пулта на дистанционното,докато се вкучва главният прекъсвач на телевизора.От мену service се изклучва режима хотел.Трябва да намериш кои бутон ти отговаря на info с това ду.
lacezarasia - специалист
tv-servize написа:
натиска се и се задържа бутон i от пулта на дистанционното,докато се вкучва главният прекъсвач на телевизора.От мену service се изклучва режима хотел.Трябва да намериш кои бутон ти отговаря на info с това ду.
Пробвах, пробвах, ама не и не. Търся от познати, работещи в сервиз дистанционно за този тв.
  • 1
  • 2

Тема "Сервизно меню-Grundig P37-050 OIRT" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: