• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Не съм призовавал да се нарушават законите. Нито съм твърдял, че не съм ги нарушавал. Някои май четат между редовете.
А пък ако трябва да съм честен, Божи кравичките и виртуалните светци са ми много смешни. И винаги са ми били. Разбиийш-ли. :wink:
VLADO66 - майстор
Чефо,мобилните камери представляват добре познатия ни радар като кутия за обувки и закачена за него камера.Въпроса е друг и ще го кажа така-в много от случаите камерите са поставят на абсурдни места където знаците не са актуализирани от години с напредването на автомобилната техника.Например всеки ден минавам по един прав четирилентов път без зебри и отклонения където ограничението е 50км. и много често слагат една патрулка с камера,чиято главна задача е да бичи кинти за бюджета и за закупуването на други камери.
valeri_80 - помощник
А някой ще каже ли на какви честоти ги засичат радарите и дали има право цивилна кола с камера и радар да те засичат по време докато се движат.???Благодаря .
VLADO66 - майстор
valeri_80 написа:
А някой ще каже ли на какви честоти ги засичат радарите и дали има право цивилна кола с камера и радар да те засичат по време докато се движат.???Благодаря .
http://stealth-radar.eu/news_article.php?id=727
Chefo77 - майстор
Владо, гледал съм клипчета, най-вече руски, в които потребители показват предимствата на хубави детектори. Би било смешно да тръгна да споря, че хващат всичко, което снима по улиците ни - най-малкото защото нямам идея на какви честоти работи - но Валътайн-а хваща наистина много. Много повече от Кобри, Уистлъри и т.н. машинки.
Много по-сигурна е колегиалността на насрещно движещите се. Винаги съм се радвал на това - не защото те спасяват от глоба, а защото са колегиални. Така както се кефя, когато ТИР ми даде десен мигач, за да го изпреваря при ограничена видимост от моя страна например.
crez - майстор
valeri_80 написа:
Полицейска кола без опозннавателни знаци може (ЗДП го разрешава) и го правят редовно. Това са най-новите им апаратури, снимката е перфектна със всички реквизити.
Chefo77 - майстор
Малко офтопик, свързан с необозначените полицейски коли ... За мен забавно, но за друг :(

Та - клиент, свързан със застраховки, разправя за негов приятел, който му звъни късно вечер - ударил някакъв Голф пред някаква дискотека, да звъннел на полицията и да иде да направи оглед. Звъни му след 2 минути и му казва да не ходи - той ударил "полицията". Оказало се, че в Голф-а без маркери, има полицаи, които дебнат пияни, излизащи от дискотеката, желаещи да шофират. И тъй като всяка катастрофа срещу полицейски автомобил се разглеждала като терористичен акт (не зная дали е така), пича директно щели да го съдят. Успял да постигне договорка с началника на групата, да им възстанови колата. Отишли с ченгето на автосалоните и оня посочил един Голф и казал - "Искам тази". Нашия възроптава - "Вашият Голф беше тройка и беше много зле, това е перфектна четворка". А ченгето мазно обобщил, че няма значение - това е Голф. По спомен му излязла 11 хиляди.
Та внимавайте да не вземете да пернете нещо необозначено, че лошо :) :)
stiv1961 - майстор
Това е за ,,бисерите", Chefo :-D
VLADO66 - майстор
Куката се е уредила с "нова" кола.Ако беше викнал колегите от КАТ ченгетата ще има да пишат обяснения какво са правили в частна кола по време на дежурство,щото със сигурност голфа не е бил служебен.
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
Малко офтопик, свързан с необозначените полицейски коли ... За мен забавно, но за друг :(
Това че е ударил полицейска кола не е някакъв проблем Кола като кола. Проблема явно е бил изпития алкохол в дискотеката. Не дай си пък и този, виновния шофьор да е бил и ПУШАЧ. :lol:
Прикачен файл:
11.jpg
:partyman:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17

Тема "За камерите на КАТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: