• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 102
Съвети за начинаещи готвачи.
КИМИ - специалист
От собственото по-благо няма!
Наздраве, пийте си вината, обичайте си жените,
бъдете добри хора, въпреки всичко!
bulhomes2 - майстор
Аз по принцип обичам жените...
Andri01 - майстор
Mega написа:
Колеги, тази вечер отпивам първото си собствено вино. Излглежда страхотно, има си и синджир. На вкус също е страхотно. Наздраве.
Садист! Ами ако някой се задави...със слюнките си?
stiv1961 - майстор
Mega написа:
Колеги, тази вечер отпивам първото си собствено вино. Излглежда страхотно, има си и синджир. На вкус също е страхотно. Наздраве.
Аз го опитах още в събота ама забравих да снимам, че едни мезета имаше.... :) Вече е бистро като сълзица :partyman:
vladilen - специалист
вие сте за уб(П)иване... :axe: :axe:
какво сте чакали до сега :rock:
КИМИ - специалист
И аз го опитах снощи моето каберне- екстра е!
За мезене имаше печена патица.
Последна промяна от КИМИ на вт ное 12, 2013 9:33 pm, променено общо 1 път.
Dzver - специалист
здравейте
направих вино от рубин
бутилирах го в туби от 10л. пълни до горе, без въздух.
на хладно и тъмно е вече почти месец.
кога мога да го бутилирам в малки бутилки?
и имали му нещо ако стои в 10 литровите?
КИМИ - специалист
Dzver написа:
здравейте
направих вино от рубин
бутилирах го в туби от 10л. пълни до горе, без въздух.
на хладно и тъмно е вече почти месец.
кога мога да го бутилирам в малки бутилки?
и имали му нещо ако стои в 10 литровите?
Не, нека си стои в 10л.-те.!
КИМИ - специалист
Тая вечер кабернето със свински крачета...
пу че изпокапах. :rock: :drinkers: :rock:
katcko - специалист
И моето вече е готово(първото ми самостоятелно вино)стана страхотно по мое и чуждо мнение,но и кабарнето което купих беше много качествено.След тихата ферментация го откалих,не съм слагал бентонит,киселина и други.Направо го прехвърлих в 10 литрови туби и се чудя дали да го преливам в шишета...то така или иначе много нетрайно се оказва и не знам дали ще издържи и до нова година :) много дегустации почнах да му правя с приятели и роднини :) Наздраве на всички
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 102

Тема "Вино" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: