• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.

харесва ли ви малкото проектче?

63%
да
38
37%
не
22

Общо гласове: 60

Тани - модератор
Направо ти казвам от къде ги купих :wink: Съвсем случайно ги видях в СПС в Карлово на символичната цена от около 10-15 лв и направо хванах едни на път за касата. Ако не се сетиш къде е, звънни да пием по кафе и ще ти обясня :wink:
bulhomes2 - майстор
То остава и него да не зная и да са ... в рекламиста! Ако ги няма по наш'те магазини - ... бе трябва да ги има... Важното е, че ме ориентира в цената, която ми хареса.
bulhomes2 - майстор
Хм. Тани, можеш ли да ги снимаш?! Че днес обиколих практикерите из Плевен, ама като не знам точно какво търся... ОбеснявАх за какво служи, но не бяха чували за такива.
Тани - модератор
Уф, фотоапарата ми остана на обекта. С телефона не знам какво ще стане!
bulhomes2 - майстор
Няма спешна работа. То може и от нета ако намериш снимки...
colyo - специалист
http://www.hiwtc.com/photo/products/16/02/85/28539.jpg

само, че тези не се пипат. И на мен ми пламна главата да търся, но се опитаха да ми избият зъбите......80лв за марка жътварка.
Тани - модератор
Мога утре да проверя в Карлово дали има в наличност и да проверя за точната цена, да не би тогава да са били в някаква промоция и да пращам на който желае. Другия вариант е да ви дам направо телефона на магазина и да ви ги пращат директно на вас. Реално не съм ползвал моите кой знае колко често. Да съм направил 100-200 снадки. Но изглеждат стабилни и засега няма изглед да има какво да им се повреди!
colyo - специалист
Тани, ако има още на същата цена, взимай смело. Пращам ти парите веднага.
bulhomes2 - майстор
0335 920 08, 0888 255 638, 0889 308 243
20 и няколко лева. Поръчах си едни - пращат - няма проблеми.
Тани - модератор
Ехее много си бърз! Съкрати ми списъка със задачи за днес :partyman:

Пита ли ги, дали са били по-евтини преди? Изрових моите да ги снимам. Марката е МТХ. Изглеждат солидно направени за парите си!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "45 Чекмеджета за болтове и гайки = 30 лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: