не е пълна лудост.не се обиждай ама преди 20-тина години като нямаше помпи как се правеха инсталации в къщи на по два етажа без помпитой ако ще слага газ тогава може с помпа но ако ще е на дърва и ако котлето е в мазата ако съм на него не ми трябва помпа

илко илиев написа:не е пълна лудост.не се обиждай ама преди 20-тина години като нямаше помпи как се правеха инсталации в къщи на по два етажа без помпитой ако ще слага газ тогава може с помпа но ако ще е на дърва и ако котлето е в мазата ако съм на него не ми трябва помпаАйде и за да не се обиждаш и ти, си промених последното изречение!

.Аз така съм го правил.Колекторите съм си ги изработил сам от тръба 76мм и съм ги закачил на тавана в мазето.Тръбите за радиаторите са по пода и минват по стената до мазето като съм ги вкопал в канал , 24 тръби.Всички в гофрен.Нямам подово.Към всеки радиатор има кран монтиран на колекторите подаващ и връщащ.По този начин отива повече тръба но можеш да източиш всеки един радиатор самостоятелно.
 .Аз така съм го правил.Колекторите съм си ги изработил сам от тръба 76мм и съм ги закачил на тавана в мазето.Тръбите за радиаторите са по пода и минват по стената до мазето като съм ги вкопал в канал , 24 тръби.Всички в гофрен.Нямам подово.Към всеки радиатор има кран монтиран на колекторите подаващ и връщащ.По този начин отива повече тръба но можеш да източиш всеки един радиатор самостоятелно.

, ама май не стига до него щото тои не на топлата
  , ама май не стига до него щото тои не на топлата