Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
forski - специалист
Здравейте колеги, въпроса е ясен, коритото е спукано в двата срещуположни края, като пукнатините са отвесни и са с дължина около 10см.
Има ли някаква лепенка или нещо подобно което мога да сложа в/у пукнатините като временен вариант?
Първото нещо което ми дойде на ум беше да ги замажа със силикон, но той няма как да влезе в самата пукнатина и не знам колко ще издържи намазан така повърхносно само отгоре. След това си мислех да взена някакво парче тънка гума и да намажа него със силикон и да го лепна отгоре като лепенка, ама ...
Има ли някакво фаянсово лепило за такива пукнатини в/у такава санитарна керамика?
Някой лепил ли е нещо подобно :? :)
EDI - майстор
СЪН ФИКС, ПОКСИПОЛ вършат работа.Със СЪНФИКС си залепих нагревателя на машината за кафе, алуминиев е, не емръднал.А керамика лепи страхотно.После може да се боядисва отгоре.
forski - специалист
Поксипол имам, удачно ли е да сложа някаква тънка гумена лента отгоре, или направо с лепилото да мажа?
gogitko - специалист
Без нищо отгоре.Мажеш ,заглаждаш и чакаш да изсъхне.
VLADO66 - майстор
В краищата на пукнатините трябва да се пробият с дрелка дупки 3-4мм. диаметър за да спрат да се утолемяват/удължават/.
forski - специалист
Като започна дя я пробивам да не вземе да се сцепи цялата :?
С каква бургия се пробива най лесно и гладко това, за метал?
EDI - майстор
Е, нежно, просто на ръба на цепнатината.Може да направиш и глух отвор, не през цялата ширина.Да обере напреженията един вид.
forski - специалист
Разбрах колеги, ще дупча тия дни и ще лепя и ще пиша какво е станало :)
gogitko - специалист
Никво къпане до тогава. :-D

Тема "С какво да залепя спукано под душово корито?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: