• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.

харесва ли ви малкото проектче?

63%
да
38
37%
не
22

Общо гласове: 60

bulhomes2 - майстор
Не съм ги питал. Няма голямо значение 5-10 лв. Като дойдат ще видим дали са същите.
bulhomes2 - майстор
Дойдоха. Тани да не объркаха нещо от магазина, че пише "перфоратор за профили с една ръка". Нямам у нас някое профилче да пробвам, но все ми се струва, че ще пребягам до вилата до довечера. Ама ми се види, че ще дупчи, а си представях друго.
Прикачен файл:
IMG_47182.jpg
Прикачен файл:
IMG_47192.jpg
PCL82 - майстор
То като гледам тези клещи забиват един пирон и правят една разцъфнала дупка. ако два детайла се стиснат заедно ще се занитят леко. Главата на клещите от алуминиева сплав или от е пластмаса? Пише ли колко дебела ламаринаможе да пробиват?
Тани - модератор
Наистина са ти пратили други. Явно за това и цената е различна. Пробвай все пак дали не вършат същата работа. Като гледам, трудно ще се промушат за да хванеш УВ за ЦВ профил, но ти така или иначе няма да правиш преградни стени предполагам :wink:
Тани - модератор
Не можа да ми спестиш снимките! :wink:
С тези, определено не може да се работи с една ръка.

Прикачен файл

P1640526.JPG

Прикачен файл

P1640544.JPG
bulhomes2 - майстор
Уфф. Отдъхнах си. Цял ден се псувах вътрешно що не изчаках Тани да ми ги вземе, ама разгеле - стават. Общо взето същата работа, ама са с пружинки да се отварят сами и действително може да се работи и с една ръка. Явно за това са малко по-скъпи.
Прикачен файл:
IMG_4724.JPG
Прикачен файл:
IMG_4726.JPG
Subsa - специалист
Гут-гут
Добре става, какво толкова. Полезен инструмент.
bulhomes2 - майстор
Aaa, аз съм много доволен. Постоянно си правя разни въздуховоди с ламарини, предстои ми и една 3 етажна къща да правя с гипскартон, тъй че ... много съм доволен. Обожавам "въдънлъци" до 50 лв :lol:
Тани - модератор
Браво! Радвам се, че все пак е същия инструмент, та дори по-добър от този който ти препоръчах . Ако навремето имаше и двата, и аз бих избрал твоите. По удобни са, а и са по-компактни и се събират по-лесно в чантите с инструменти :wink:
bulhomes2 - майстор
Тани, имаш черпене, ама си много сложен като не пиеш :? :partyman:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "45 Чекмеджета за болтове и гайки = 30 лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: