• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
lusynik - специалист
Ми и аз така и ме мързи!!! :drinkers: Не мисля да си давам зор заради невярващите спамери!Който има горелката е на ясно,а дразнителите ще почакат!Наздраве колеги и не забравяйте и нежните половинки :heart: ,стига само с тия горелки .... :axe: Лека вечер!!!
idunno - специалист
Така, работи си стабилно горелката, модулация не видях и няма да видя, защото знам какво е, ама нейсе.Като заключение към момента мога да кажа само- работи, но не е икономична(при фабрични настройки, а те би трябвало да са оптимални).Ще видим като променя малко настройките.
Не ми е ясно какъв съвет очаква човек за тази горелка, ясно е, че без пелети няма как да работи въпреки опитите на някои хора във форума :-D .Като човек си купува горелка, просто бърка в торбата с ...и изважда .... :-D :-D :-D .Горелка е това не е атомна бомба.Като оставим настрана дребните кусури, които няма как да не блеснат при тази цена от 1500 лв., бих казал,че следващия път ще опитам с друг производител.
feikot - специалист
И кое и е грозното на горелката .... кое и е ръбатото и имащо нужда от "пилване" ?
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Имам два въпроса,първия е,
Изображение
термо сондата да я сложа в глизата горе на котела,тва ясно,макар,че имах в комплекта на котела цял термодатчик в кутийка,какво да го правя и втория,по-съществен е МОЖЕ ли да срежа шнека за да му намаля дължината,защото ми е прекалено дълъг ?
lusynik - специалист
Незнам за гаранцията,ако се наложи.... :? инъче може!
Честита придобивка,да те топли години наред! =D>
feikot - специалист
Мерси :) С флекса навярно да и дерна едни 30на см ?
plastkomfort - специалист
Трябва и пружината да срежеш.
feikot - специалист
От БГ терм дистрибутора ми каза да не го режа,че щяла да падне гаранцията...ще правя тръбопроводи утре,които ще се явяват пелетопроводи :D
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз съм рязал шнекове на горелки, но гаранцията я подписвам аз :wink: . Та - или от сервиза трябва да ти го срежат, или никой :) . Друг е въпроса какъв им е интереса :)
filmatoplo - майстор
:) Честита сватба :heart: , за тази горелка се жени човек :partyman: , дано да те слуша вярно.За сега не го режи шнека , че не се знае нищо , въпреки че аз съм правил всичко което може да се сетиш .Ако ти е много дълъг или висок шнека ползвай пвц фитинги фи-50 и малко тръба фи-50 за удължаване .Ако не може да се сетим за какво ти трябва скъсяване снимай да видим , идеи ще има 100 :) .Монтирай и да се кефиш :supz: .
lusynik - специалист
Като се замисля,моя го резнах 6 санта още в самото начало,че не ми пасваше на тогавашния бункер....но не съм питал БГ Терм,може или не може.
Забелязвам малка разлика от по-старите.Това в горната част стъкалце ли е?!?
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: