Мечтата на всяка домакиня
nicky_design - специалист
Моля за вашето мнение.

Прикачен файл

DSCI0143.JPG
DSCI0143.JPG (43.69 KиБ) Видяна 9401 пъти
nicky_design - специалист
Такова е желанието на клиента,това е кухня не е космически кораб.
Борис - специалист
По-голям майтап скоро не бях виждал. За какво толкова се радвате на кухнята си ? Дали сте маса пари , а дори елементарни неща не сте предвидили . Като начало - място на съдомиялна машина и поне два газови котлона . И тоя червен цвят !!!
Последна промяна от Борис на чет яну 31, 2008 6:38 am, променено общо 2 пъти.
dechev - специалист
От кога па са задължителни газовите котлони :? ,а и съдомиална,ако са 3-ма: просто за три паници не мое да мине бес толкова "нужна" вещ.
За цвета ,кво му е ,дай като си от левски да е синя.
Екстра си е.
veselin genchev - специалист
Борка,не виждашли,че има ел. коткони,а?И я дай да видим нещо твое, каквото и да е,без значение.Качи снимки на твоята кухня,но наистина твоята не на някои друг.
shadowman - майстор
Тука ще има нерви малко, усещам го. Човека иска да похвали кухнята която е направил (вероятно) и иска да чуе добри приказки, или пък човека на когото е кухнята го е срам да пише... пък кой знае.
За мен кухнята става, ся може да има и някакви недостатъци, но от една снимка не може да се разбере. Виждам, че материала е на Wodego което е добре. Мивката почти в ъгъла не е добре, но ако няма място другаде е добро решение.
peshev-ko - специалист
Кухнята си е много добре.Всяка домакиня определя кое и къде и е удобно и нужно. :supz:
emergency_bg - специалист
няма какво да се нахвърляте на човека, всеки сам си решава според пространството и навиците си какво разположение ще му е удобно.
иначе за самата кухня- на мен ми допада, изградена е от стандартни модули, много ми прилича на моята вкъщи. От почти година ползване мога да кажа, че най важното за кухнята е не да е красива, а да е функционална.
Emerald - модератор
nicky_design написа:
Такова е желанието на клиента,това е кухня не е космически кораб.
Да разбирам ли че това е ваш дизайн за клиент? Тогава заслужавате маса критика.

Вие производители ли сте или дизайнерско бюро?

Тема "Кухнята на Надя и Венко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: