• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
bagera1 - специалист
В хола ще са скрити, в тази стая са така защото трябваше да къртим изолацията и много щяхме да се забавим. Тръбите ще го скрием с кабелен канал.
bulhomes2 - майстор
Снимай от време на време уж случайно и акушерката! Че много скучен форума напоследък... :lol:
prascho - майстор
jekasus написа:
В сайта им пише :-D
Изображение
Колегата правилно ти е цитирал информацията за подовото приложение на Аустроерм в сайта им.

П.С Ще вмъкна, че този тип изолация "Austrotherm XPS TOP P GK-плочи с прав кант (без възможност за застъпване)" е със същите характеристики като подовият:

линк:
http://www.austrotherm.bg/produkti/aust ... top-p.html

Наскоро правих сух под и си закупих от него. В момента на пазара се предлага от него, като след разговор в завода производител, те потвърдиха, че качествата са същите, но е с релефна поврхност за по-лесен монтаж към стена. Гарантирано става за под. Определено е по-твърд в сравнение с XPS за стена предлаган от Фибран. Разликата се крие в този параметър : Якост на натиск: ≥ 300 kPa (≥30 t/m²)

За да не прозвучи като реклама: Фибран предлагат подово приложение, като новите им серии за под са L/стъпаловиден кант/ и I /прав кант/. Аз лично ползвах 300-L /с дебелина 3 см/ в банята и е доста стабилен. Не съм сигурен дали има L серия под 3 см.
bagera1 - специалист
Благодаря за информацията, ще видя какво се предлага в Пазарджик
ferrari4456 - специалист
Какво става с проекта?
:)
bagera1 - специалист
Стените са готови за тапетите, нишите и таванът-целият са шпакловани със сатен
имаме чуденка за нишите, да ги измажем с някаква декоративна мазилка- приемаме идеи
и първо латекса на тавана и тогава нишите, или първо нишите?

снимки няма защото се притеснявам за обектива от вдигнатия прах
Тани - модератор
Ха ха и аз се притеснявах първите години! Сега вече съм прежалил фото апарата, но не се предава гадината! Вече 65 000 снимки и над 5 години по обектите! Повече пазя чантичката в която го съхранявам, че тя по-трудно се чисти! Ако си извадиш фотоапарата в някое по-чисто помещение и му отвориш обектива, нищо няма да му стане, дори да снимаш в прашно помещение след това, ако не му променяш зуума. След това прибирането на обектива също да стане в чистото помещение. Тези съвети са, ако чак толкова се вманиачаваш. Иначе за няколко снимки , нищо няма да му стане, дори ако направиш всичко това в същото помещение, в което ще снимаш и след това да си го прибереш на чисто да не се праши!
bagera1 - специалист
Страх лозе пази. Моят няма и година, а 8те мегапиксела на телефона вече ми се струват многоДмалко и избягвам да щтракам
ано като го прежаля да почна строеж на къща
Тани - модератор
Това с мегапикселите е само рекламен трик! Моя фотоапарат е "само" 8 мегапиксела, но не мога да го сравня със снимките на който и да е телефон! Почти съм сигурен, че в определени ситуации ще направи по-добри снимки и от твоя фотоапарат (ако е малка сапунерка) , независимо колко мегапиксела е, и независимо, че моя е амортизиран пенсионер, а твоя е нов модел на година и е на няколкостотин снимки! При фотоапаратите мегапикселите, са последното нещо, от което трябва да се интересува човек! За нормална снимка, 3 мегапиксела са достатъчни.
От около 5 години имам телефон Нокиа 5800 и съм направил с него само 200-300 снимки, предимно на разписания и документи, които ме е мързяло да препиша. За снимки никога не ползвам телефона. В последно време техниката напредна, но един процесор и един софтуер, трудно биха могли да заместят добрия стар обектив. независимо колко мегапиксела са написали на капака! :wink:
bagera1 - специалист
Тани написа:
Това с мегапикселите е само рекламен трик! Моя фотоапарат е "само" 8 мегапиксела, но не мога да го сравня със снимките на който и да е телефон! Почти съм сигурен, че в определени ситуации ще направи по-добри снимки и от твоя фотоапарат (ако е малка сапунерка) , независимо колко мегапиксела е, и независимо, че моя е амортизиран пенсионер, а твоя е нов модел на година и е на няколкостотин снимки! При фотоапаратите мегапикселите, са последното нещо, от което трябва да се интересува човек! За нормална снимка, 3 мегапиксела са достатъчни.
От около 5 години имам телефон Нокиа 5800 и съм направил с него само 200-300 снимки, предимно на разписания и документи, които ме е мързяло да препиша. За снимки никога не ползвам телефона. В последно време техниката напредна, но един процесор и един софтуер, трудно биха могли да заместят добрия стар обектив. независимо колко мегапиксела са написали на капака! :wink:

не е сапунерка- важни са матрица обектив..... и т.н. иначе е 24.2 мега, наистина не се ползват но ме кефи че мога да са приближавам и без да маже и да си рязвам снимка както ми харесва

иначе за мазилките да ме съветвате нещо :mrgreen:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16

Тема "Панелката- стая по-стая" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: