Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
radius - майстор
На Филипса ми, както писах, е мека приставката ( регулируема) и на 3мм като натиснеш заорава. Така че проблем с някои модели има.
Ето за такъв гребен говоря http://www.philips.bg/c/Hair-clippers/s ... 15_15/prd/
Chefo77 - майстор
И на Ремингтън-а е плъзгаща се, както и на Ровентата, както и на Клатроника ... но нито една не е била с толкова кьопаво закопчаване на приставката, че да се плъзга ... :?
VLADO66 - майстор
На времето си взех от Метро една Аляска в куфар с отделни приставки за двайсетина и няколко лева,е не я ползвам редовно ама не ме е предала.Чувал съм че е добре ако се взима акумулаторна да може за работи и на ток.
lyubohar - майстор
Стана въпрос за казарма.
Имах една ГДР-ска.
Караха ме да подстригвам всички войници и винаги излизах последен в отпуска.
Отрязах я отпред,сложих и един малък патронник и я направих бормашина за пробиване на платки.

Каквато и да вземете-все правена в Китай.
Сина ми имаше Филипс и я ползва 2 години-нещо се повредиха ножовете.
Сега пак е с Филипс.
А аз,нямам какво да подстригвам и не ми трябва. :lol:
Моята е AKA-ELECTRIC DDR дето едно време подстригваха в бръснарниците.Много здрава и безупречна но само с 4бр.ножове от 00 до 2ка.Ако имаше как да и сложа повдигачка не бих купил друга.За това се реших да купувам.
Ако пък някой има идея какъв гребен да сложа за по високо подстригване...ще почерпя допълнително!
stiv1961 - майстор
lyubohar написа:
Имах една ГДР-ска.
Тъста ми има такава- AKA ELECTRIK- Made in DDR, погледнах какво пише на кутията защото в момента е у нас. Ходи на екскурзия 84 или 85- та година и я донесе от там заедно с два ,, лилипута"- AKA Therm. Е, до сега всичко си работи, ама вече няма от къде да се купи :?
miro_800 - специалист
Chefo77 написа:
И на Ремингтън-а е плъзгаща се, както и на Ровентата, както и на Клатроника ... но нито една не е била с толкова кьопаво закопчаване на приставката, че да се плъзга ... :?
Не че се плъзга. Проблемът е, че се разкрачват зъбите на гребена при по- силен натиск и взима повече. Брат ми е с такава и има същия проблем.
Chefo77 - майстор
miro_800 написа:
Chefo77 написа:
Не че се плъзга. Проблемът е, че се разкрачват зъбите на гребена при по- силен натиск и взима повече. Брат ми е с такава и има същия проблем.
За Ремингтън-а ли говориш или по принцип?
miro_800 - специалист
Chefo77 написа:
miro_800 написа:
Chefo77 написа:
За Ремингтън-а ли говориш или по принцип?

http://www.philips.bg/c/Hair-clippers/s ... 15_15/prd/
За тази говорех, понеже колегата radius спомена, че има проблем със същата.
Chefo77 - майстор
Извинявай, реших че говориш за моята (защото цитираш мой пост), а при нея за да се плъзне без да я отключиш преди това, трябва да счупиш приставката - движи се на 90 градуса спрямо равнината на постригване (ако мога да се изразя така). Даже я вадих да се опитвам :lol: :lol:
За Филипса не зная как е.
И аз да поспамя малко :)

Тема "Машинка за стрижене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: