filmatoplo написа:Това е предпазен -блокиращ термостат , фабрично нагласен на 95-100 градуса , в инструкциите на горелката трябва да пише че се монтира такъв преди ел захранването на устройството.Аз мислих да си правя такъв с цел да не заври...С термостат който командва контактор...ама те хората са го измислили

.gif)

ама той си беше гавраджия така или иначе
 ама той си беше гавраджия така или иначе   одобриха решенията и изпълненията ми,което ме радва изключително много,защото го направих от нулата,без да седне някой да ми обясни...може за много да е нещо незначително и нещо,което правят всеки ден,само,че аз не бях се докосвал до тия фитинги до ония ден...макар,че реално изпълнението беше елементарно и супер лесно,за разлика от плана.За да го измисля и да си го представя в главата беше цялото усилие и определено то беше по-трудното нещо. Ще нагласям и прегласям сега разни неща и ще споделям.
 одобриха решенията и изпълненията ми,което ме радва изключително много,защото го направих от нулата,без да седне някой да ми обясни...може за много да е нещо незначително и нещо,което правят всеки ден,само,че аз не бях се докосвал до тия фитинги до ония ден...макар,че реално изпълнението беше елементарно и супер лесно,за разлика от плана.За да го измисля и да си го представя в главата беше цялото усилие и определено то беше по-трудното нещо. Ще нагласям и прегласям сега разни неща и ще споделям.
 !
 ! Странно! Ако са техници защо не са въвели правилните настройки те а те карат ти да го правиш след като си тръгнат?
  Странно! Ако са техници защо не са въвели правилните настройки те а те карат ти да го правиш след като си тръгнат? 
 , при новия софтуер може ли да сменя мощността през 1 цифра , тоест гледам при теб 12 киловата , може ли да настроиш 11 и още да понижаваш 10-9-8 .При стария софтуер мисля на автоматичен режим имаше 3 мощности 16-24 и 32 клв.Затова се превключва на ръчни и се намаля още надолу , при теб как ще става това
 , при новия софтуер може ли да сменя мощността през 1 цифра , тоест гледам при теб 12 киловата , може ли да настроиш 11 и още да понижаваш 10-9-8 .При стария софтуер мисля на автоматичен режим имаше 3 мощности 16-24 и 32 клв.Затова се превключва на ръчни и се намаля още надолу , при теб как ще става това