• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
adler22 - специалист
След цяла зима ремонти, шпакловка, латекс, подова настилка и т.н, дойде време да се види и крайният резултат. На дневен ред бяха - коридорите, холът и трапезарията. Снимки по стоителни работи нямам, защото те не са интересни, а и не са " направи си сам", но мебелите са изцяло по семеен проект и изпълнение. Надявам се да ви харесат

Прикачен файл

DSC_0385.jpg витрина номер 1 с поставка за вина

Прикачен файл

DSC_0384.jpg тов е скринът в трапезарията и огледалото над него

Прикачен файл

DSC_0382.jpg

Прикачен файл

DSC_0381.jpg шкафът за обувки в централния коридор

Прикачен файл

DSC_0378.jpg портмантото в малкия коридор
adler22 - специалист
Още снимки

Прикачен файл

DSC_0396.jpg това е масичката в хола

Прикачен файл

DSC_0391.jpg

Прикачен файл

DSC_0389.jpg основната секция в хола, където ще стои ТВ-то, което е още в магазина :)

Прикачен файл

DSC_0388.jpg малка секция в хола за книги, снимки и т.н

Прикачен файл

DSC_0386.jpg витрина номер 2. И всички стъклени рафтове на витрините ще има лед осветление, някога ;)
adler22 - специалист
И още малко

Прикачен файл

DSC_0395.jpg има и чекмедже за най-необходимото - чаши, ядки и уиски :)
Brocko - напреднал
Много свежо и готино е станало всичко!!!Браво!!!
didonekoisi - специалист
Супер са мебелите, доста идейно, поздравления, станало е веднъж. Като стигна до обзавеждане ще се пробвам и аз с мебелите.
Уискито ако го държиш в чекмеджето задълже с повечко ледец :-D .
adler22 - специалист
Времето вече доста застудя и нуждата от врати беше крещяща :) Затова "набързо" спретнахме с баща ми ето тези врати....

Прикачен файл

DSC_0462.jpg

Прикачен файл

DSC_0460.jpg
nikolson - майстор
Винаги съм бил резервиран към вратите с цяло стъкло. Не от естетическа гледна точка, даже изглеждат много красиво, а от гледна точка на безопасност.
adler22 - специалист
Стъклото е триплекс 8 мм. Не вярвам да се чупи лесно, пък и дори да се, казаха че било безопасно, няма да се изсипе. На колите мисля, че стъклата пак са от този вид
nikolovvd - майстор
Дано Дядо Коледа ти донесе един 47 инчов телевизор, че мястото му май е заето от неправилно устройство. :laola:
adler22 - специалист
Този грамаден топуз беше времено решение. Сега на неговото място се мъдри един 46 инчов Самсунг, подарък от жена ми ;)
Сега остана да направим само и меката мебел и за тази година мисля да приключваме .
  • 1
  • 2

Тема "Айде и аз да бутна няколко снимки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: