Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
katrin - напреднал
aaleks написа:
.Какво стана с плочките 2х2 см. На мен много ми се щеше да си "направя" така банята ама жената не се съгласи :sad: .
Проектът е вече готов...има няколко варианта,тези ми допаднаха!
Мнения,идеи и отзиви попивам всякакви :)
Сега остава изпълнението!

Прикачен файл

Variant1-1.jpg
Variant1-1.jpg (185.96 KиБ) Видяна 6622 пъти
katrin - напреднал
Това е първи вариант!

Прикачен файл

Variant2-1.jpg
Variant2-1.jpg (20.2 KиБ) Видяна 6620 пъти
katrin - напреднал
И втори вариант!

Прикачен файл

Variant3-1.jpg
Variant3-1.jpg (20.65 KиБ) Видяна 6621 пъти
Kinley - напреднал
На мен повече ми допада 1 вариант.

P.S. Не мислиш ли, че ще е малко тясно при ползване на тоалетната?
katrin - напреднал
Ами да,не ми допада това положение на тоалетната чиния,успоредна на мивката ще е,т.е. ще лежи на стената на мивката.
А това зад вратата е един цял шкаф,който ще скрива бойлера и там ще си редя разни джунджурий за поддържане на апартамента.
emil_v r - майстор
Променям си мнението че е кичово. Даже доста е хубаво , но вариянт 1 .Мръдни :o седалото малко надолу :o
velsi - Почетен майстор
Като дизайн е много добро. Обаче като подреждане на елементите... Нещо не ми се вижда функционално. Поначало ненавиждам баня и тоалетна заедно, а и така се получава егати теснотията. Може би мивката да се придвижи леко към ъгъла, а моноблока да се завърти на същата стена редом с мивката...
Time2Burn - специалист
Съжалявам ако отговора се дублира, но не ги четох всичките...
Плочките 2Х2 са на модули от мрежа и се лепят на идеално гладки и идеално отвесирани и нивелирани повърхности. За целта се използва 3 мм гребен и маламашка алпака за заглаждането на плочите.
Силно препоръчително е лепилото да е БЯЛО на цвят, в повечето случай на Боро, за да се избегне зацапване на многобройните фуги.
Фугирането също е лесно, с фугираща Гъба става за минути.
Повечето от снимките които видях са на плочи Версаче и цената им е страшно скъпа, но съм виждал и напоследък да се внасят сравнително по - евтини от испания и от италия...
за повече инфо - питайте
emil_v r - майстор
Ееи ,Велси здр. Трябва си такава ,комбинирана плюс отделна ВС. Тия години така се напрегна живота ,че сутрин тричл. семеиство с една не може да се оправи . :o
katrin - напреднал
velsi написа:
Като дизайн е много добро. Обаче като подреждане на елементите... Нещо не ми се вижда функционално. Поначало ненавиждам баня и тоалетна заедно, а и така се получава егати теснотията. Може би мивката да се придвижи леко към ъгъла, а моноблока да се завърти на същата стена редом с мивката...
И на мен не ми е любимо тоалетна с баня в едно,но с това разполагам в момента :|
А подредбата съм я направила така именно за да е функционална,не знам защо на теб не ти се струва функционална?! :?
Идеята е,когато се ползва душа от някой от семейството,а на другия му се пишка - да може да влезе и да си свърши работата без да обезпокоява къпещия се.

Time2Burn,
не знам кави са тези плочи Версаче...тези,които съм избрала са италиански.Апиани или нещо от рода се казваше фирмата и са 126 лв кв.м.

Тема "Плочки за баня - 2 на 2 см..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: